۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۱۶

همایش ادبی «مختومقلی فراغی» در گنبدکاووس برگزار شد

همایش ادبی «مختومقلی فراغی» در گنبدکاووس برگزار شد

گنبدکاووس- همایش ادبی «مختومقلی فراغی» در گنبدکاووس برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه چهارشنبه همایش بین‌المللی ادبی «مختومقلی فراغی» به مناسبت دویست و هشتاد و هشتمین سالروز بزرگداشت شاعر بلند آوازه ترکمن مختومقلی فراغی با حضور میهمانان خارجی و داخلی در جوار برج قابوس برگزار شد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان در این آیین توجه به انسانیت، اخلاق، ادب، احترام به انسان ها و دوری از خشونت را مغز اصلی اندیشه مختومقلی فراغی برشمرد.

احسان مکتبی گفت: اشعار فراغی حس نشاط، حال معنوی و آگاهی نسبت به زمانه به انسان می بخشد.

نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی هم گفت: بکارگیری ادبیات عامیانه بومی و استفاده از ضرب المثل را از مولفه های ماندگار دیوان مختومقلی است.

امانقلیچ شادمهر افزود: فراغی با تلفیقی از ادبیات فارسی، آیات قرآن و ادبیات عامیانه اشعارش را جاودانه کرد.

گفتنی است ۵۰ اثر ادبی به دبیرخانه همایش در قالب اندیشه ها و مقایسه آرا فراغی با سایر شعرای فارسی به دبیرخانه رسید که بصورت کتاب منتشر شده است.

کد خبر 5216390

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha