پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۰:۳۲

در پی بارش های پاییزی؛

انسداد جاده های کوهستانی درکهگیلویه وبویراحمد/برق ۶۰ روستا قطع شد

انسداد جاده های کوهستانی درکهگیلویه وبویراحمد/برق ۶۰ روستا قطع شد

یاسوج- بارش های اخیر برف و باران در کهگیلویه و بویراحمد منجر به انسداد جاده های کوهستانی و محور ارتباطی ۲۰۰ روستا شد و برق بیش از ۶۰ روستا را نیز قطع کرد.

خبرگزاری مهر – گروه استان‌ها: طی روزهای گذشته شاهد بارش‌های بسیاری خوبی در مناطق مختلف استان بودیم به طوری که تنها در شهرستان لنده تا عصر روز گذشته ۲۱۴ میلیمتر باران باریده است.

بارش آخرین برف و باران پاییزی در کهگیلویه و بویراحمد علاوه بر این که موجب خوشحالی مردم این استان شده، مشکلاتی را نیز به وجود آورده است. بسیاری از جاده‌های کوهستانی کهگیلویه و بویراحمد به دلیل بارش برف مسدود شدند و برق مناطقی از استان قطع وهمچنین آب گرفتگی در بسیاری از مناطق حاشیه شهری گزارش شده است.

انسداد راه ۲۰۰ روستا در استان

سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده‌ای این استان در این خصوص گفت: ۶۶ محور و ۷۷ گردنه برفگیر در استان وجود دارد. الله کرم جانی پور اظهار داشت: تاکنون راه حدود ۲۰۰ روستا بسته و یا نیمه مسدود شده بود که برخی از آنها بازگشایی شده اند.

وی افزود: بیشتر این روستاها در مناطق سردسیری استان و در شهرستان‌های بویراحمد، دنا، مارگون و کهگیلویه واقع شده اند.

وی گفت: بارش برف در برخی مناطق به حدی بوده که در ارتفاعات شبلیز، پوله و سیاه کوه زیلایی شهرستان مارگون یک و نیم متر برف و در روستاها ۵۰ سانتی متر برف باریده است.

انسداد جاده های کوهستانی درکهگیلویه وبویراحمد/برق ۶۰ روستا قطع شد

سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده‌ای این استان گفت: با ورود سامانه بارشی به استان راهدار در راهدارخانه‌ها مستقر هستند تا ترددی ایمن و آسان برای رانندگان و مسافران ایجاد کنند.

جانی پور افزود: تمامی محورهای اصلی استان باز، اما جاده منطقه پشته زیلایی، کاکان، جوخانه و زیلایی به دلیل بارش برف مسدود است.

وی ادامه داد: در برخی جاده‌های اصلی ریزش وجود داشت، که عملیات پاکسازی انجام شد.
جانی پور اضافه کرد: محور پادنا به سی سخت به علت بارش برف در مدت گذشته بسته بود اما برای رفاه حال مردم، این جاده بازگشایی شد و در شرایط حاضر به علت اینکه در ارتفاعاتی مانند دنا که بارش برف شدید است این محور بسته شد.

وی تاکید کرد: وی از مردم خواست تا حد امکان در نقاط برف گیر تردد نکنند و درصورت لزوم زنجیر چرخ به همراه داشته باشند.

جانی پور اظهار داشت: هم اکنون ۲۷ گشت راهداری و ۲۰۰ راهدار استان کهگیلویه و بویراحمد برای خدمات رسانی به کاربران جاده‌ای در حالت آماده باش هستند.

قطع برق در ۶۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: احتمال می‌رود امشب و فردا بر شدت و میزان بارندگی‌های استان افزوده شود بنابراین باید تمامی دستگاه‌های خدمات رسان همچنان در آماده باش کامل باشند.

محمد محمدی افزود: بارندگی‌های سامانه اخیر تا صبح روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت و هم اینک بارش‌ها در مناطق کوهستانی و مرتفع استان به صورت برف است.

وی اضافه کرد: در منطقه موگرمون شهرستان لنده یک دستگاه خودرو را آب برد که راننده نجات یافت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: قطعی برق در بیش از ۶۰ روستای استان وجود دارد که همچنان در خاموشی به سر می‌برند.

انسداد جاده های کوهستانی درکهگیلویه وبویراحمد/برق ۶۰ روستا قطع شد

محمدی افزود: بسیاری از ستون‌های برق در مناطقی از جمله سیلاب و کلوار، شبلیز و غیره به سبب حجم بالای بارش‌ها دچار شکستگی شده است.

وی از مردم استان خواست به ارتفاعات صعود نکنند، از سفرهای غیر ضرور بپرهیزند، مزارع استخرهای ماهی در استان نکات لازم برای جلوگیری از خسارت را مد نظر قرار دهند و عشایر دام‌های خود را در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها نگه ندارند.

به گزارش خبرنگار مهر، هم اکنون بارش برف در جاده‌های یاسوج- اصفهان، یاسوج - بابامیدان، یاسوج- شیراز و یاسوج- چرام در محدوده جوخانه ادامه دارد و پلیس راه استان بر رعایت اصول ایمنی درتردد از این محورها تاکید کرد.

اما اگرچه بارش برف در مناطق کوهستانی کهگیلویه و بویراحمد مشکلاتی را در پی داشته اما مردم استان و به خصوص کشاورزان و دامداران خوشحال از این برکت و نعمت خداوند در آخرین روزهای پاییز و آن هم پس از تحمل کم آبی تابستانی گذشته هستند.

کد خبر 5379765

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha