پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۴ شهریور ۱۴۰۱، ۲۰:۳۱

استاندار خراسان جنوبی:

اجرای طرح رتبه بندی پاسخگویی به دغدغه یک دهه فرهنگیان

اجرای طرح رتبه بندی پاسخگویی به دغدغه یک دهه فرهنگیان

بیرجند _استاندار خراسان جنوبی اجرای طرح رتبه بندی در دولت سیزدهم را پاسخگویی به دغدغه یک دهه فرهنگیان دانست که دولت‌های قبل زیر بار این کار سنگین و بزرگ نرفتند.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد قناعت عصر امروز در دیدار وزیر آموزش و پرورش با نماینده ولی فقیه در استان گفت: شهیدان رجایی و باهنر، مدیران طراز انقلاب بودند که در مدت کوتاه، کارهای جدیدی را انجام دادند.

وی با اشاره به اینکه هفته دولت فرصت بسیار مناسبی برای اطلاع رسانی دقیق مسئولان از کارهای انجام شده در دولت سیزدهم است، گفت: در هفته دولت میزبان وزیر آموزش و پرورش در خراسان جنوبی هستیم و امیدواریم این سفر منشأ برکات خوبی برای استان باشد.

به گفته وی وزیر آموزش و پرورش با حضور در نماز جمعه بیرجند و در میز خدمت، با صبر و حوصله پاسخگوی انبوهی از فرهنگیانی بود که برای مشکلات خود مراجعه کرده بودند.

استاندار تصریح کرد: اجرای طرح رتبه بندی در دولت سیزدهم در حالی برای پاسخگویی به دغدغه فرهنگیان اجرایی می‌شود که دولت‌های گذشته زیر بار انجام این کار سنگین نرفتند.

وی گفت: اجرای رتبه بندی فرهنگیان در سال اول دولت از این نظر بسیار مهم است که با وجود مشکلات بسیار، دولت اجرای آن را در اولویت قرار داد.

کد خبر 5573632

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha