پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ اسفند ۱۳۸۶، ۲۱:۲۰

همایش مردمی جبهه متحد- 5

جبهه متحد در مجلس هشتم برای حل مشکل تورم و اشتغال برنامه دارد

جبهه متحد در مجلس هشتم برای حل مشکل تورم و اشتغال برنامه دارد

دبیر اجرایی جبهه متحد اصولگرایان با بیان اینکه جبهه متحد با برنامه ای مدون قصد ورود به مجلس هشتم را دارد، پرداختن به تورم و حل مشکل گرانی و ایجاد اشتغال را مهمترین اقدام جبهه متحد برای مجلس هشتم ذکر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، شهاب الدین صدر دبیر اجرایی جبهه متحد اصولگرایان عصر امروز در همایش مردمی جبهه متحد اصولگرایان در مناطق 30 گانه تهران که در مرکز فرهنگی سید الشهداء برگزار شد، اظهار داشت: هدف از برگزاری این همایش این بود که افرادی که در مناطق 30 گانه تهران جهت پیشبرد اهداف جبهه متحد اصولگرایان فعالیت می کنند از نزدیک در جریان روند کاری جبهه قرار بگیرند.

وی افزود: با توجه به سئوالاتی که از سوی دوستان مطرح می شود نیاز است که جلسات پرسش و پاسخ بیشتری با حضور نمایندگان برگزار گردد و گزارش عملکرد مجلس هفتم نیز در اختیار اعضای مناطق 30 گانه تهران قرار بگیرد.

صدر با اشاره به ششمین همایش استانی جبهه متحد اصولگرایان که پنجشنبه با حضور تمامی نامزدهای این جبهه در کشور برگزار شد، افزود: برنامه های خوبی برای مجلس هشتم از سوی جبهه متحد تدوین شده و اولویت بندی های جبهه متحد در پیشنهاد افراد برای پرداختن به کارهای مختلف نیز صورت گرفته است.

وی پرداختن به تورم و حل مشکل گرانی را اولین و مهمترین اقدام جبهه متحد اصولگرایان برای مجلس هشتم ذکر کرد و ادامه داد: برنامه ریزی برای سرمایه گذاری، ایجاد امنیت در سرمایه گذاری، فراهم آوردن امنیت اجتماعی و افزایش اشتغال در جامعه جزو اصلی ترین عناوین برنامه تدوینی جبهه متحد اصولگرایان برای مجلس هشتم است.

دبیر اجرایی جبهه متحد اصولگرایان با بیان اینکه اساسا نامزدهای جبهه متحد با برنامه ای مدون قصد ورود به مجلس هشتم را دارند تصریح کرد: این برنامه باعث خواهد شد تا مجلسی کارآمد، مقتدر، مستقل و با آراء مردم شکل بگیرد.

صدر هدف اولیه جبهه متحد اصولگرایان را حضور حداکثری مردم در انتخابات و ایجاد رقابتی سالم دانست و تاکید کرد: با ترکیبی که برای لیست جبهه متحد اصولگرایان در نظر گرفته شده است برنامه های گسترده تری نسبت به مجلس هفتم برای مجلس آتی در نظر داریم که به طور جدی پیگیر آن خواهیم بود.

وی با بیان اینکه هم اکنون 15 نفر از لیست 30 نفره جبهه متحد در تهران نمایندگان کنونی مجلس هستند ، خاطر نشان کرد: سایر اعضای لیست افراد مدیر و شایسته ای هستند که بر اساس معیارهای اصولگرایی از سوی جبهه متحد برای نامزدی در مجلس هشتم انتخاب شده اند.

کد خبر 643580

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha