به گزارش خبرگزاری مهر، ضیفات شام مسئولان و اعضای کادر فنی و بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس پنجشنبه شب و قبل از دیدار با ملوان در محل اردوی شبانه روزی این تیم در هتل لاله برگزار شد. در این مراسم حبیب کاشانی با اشاره به انتشار روزنامه « پرسپولیس » گفت: آرزوی هر باشگاهی است که یک روزنامه داشته باشد تا بتواند اخبار صحیح را به اطلاع هواداران خود برساند. پیش شماره روزنامه «پرسپولیس» در دیدار تیمهای پرسپولیس و ملوان بین هواداران توزیع می شود و هفته آینده نیز این نشریه ورزشی با تیراژ مطلوب در اختیار هواداران قرار خواهد گرفت. هدف ما در این روزنامه رساندن مهمترین و صحیح ترین مطالب از وضعیت تیم، بازیکنان و شرایط موجود خواهد بود.
مدیر عامل باشگاه در خصوص وضعیت شیث رضایی گفت: شیث جزو خانواده ماست، اتفاقات موجود باعث شد و لازم بود برای پیشرفت تیم، وی تا مدتی از کنار تیم دور باشد و در این مورد من با او صحبت کردم. ما با تمام وجود از شیث در دادگاه و هر جا که لازم باشد دفاع خواهیم کرد.
حبیب کاشانی در مورد حسین کعبی و اتفاقات روی داده برای او نیز تصریح کرد: از شما می خواهم، کسی در این موارد مصاحبه یا صحبتی را بیان نکند و اگر لازم باشد چیزی گفته شود، ما برای هر موردی حاضر به پاسخگویی هستیم. در یک خانواده، پدر و مادر علیرغم خواست باطنی گاهی برای صلاح فرزند خود با او برخورد می کنند که به نفع اوست و یقین بدانید که هر اتفاقی برای تک تک بازیکنان ما بوجود بیاید ما کنار آنها هستیم و آنها را تنها نمی گذاریم.
کاشانی خطاب به بازیکنان پرسپولیس ادامه داد: اگر سوالی در هر مورد دارید، راحت بیائید آنرا بپرسید و حاشیه را دامن نزنید که فلان بازیکن دو ساله بسته و... در مورد قرارداد آمریکا و کانادا نیز باید بگویم هفته آینده قرارداد آن نهایی می شود و در آن قرارداد لیستی از 33 بازیکن و 13 همراه را ارائه خواهیم داد که وضعیت این قرارداد هفته آینده مشخص می شود.
حبیب کاشانی در ادامه افزود: سرنوشت همه ما در 7 دیدار آینده خلاصه می شود. ما هفته سختی را پشت سر گذاشتیم و در نظر سنجی مردم که اختلاف حمید استیلی و افشین قطبی و مسائل دیگر را مورد تائید قرار داده بودند خیلی ناراحتم کرد که به بازیکن انگ کم کاری و کم فروشی بسته شود.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در مورد بازی سرخپوشان مقابل ملوان بندر انزلی گفت: شعار ما در این دیدار احترام به هواداران است. جمعه روز مهمی برای ما و هواداران است و باید به مدت کمتر از یک ماه، کمر همت را ببندیم و این 7 دیدار را با موفقیت پست سر بگذاریم زیرا دو تیم برای رقابتهای جام باشگاههای آسیا معرفی خواهد شد و ما تلاش می کنیم در رده های بالای جدول قرار بگیریم.
حبیب کاشانی در پایان گفت: از شما می خواهم هر چیزی را که باعث عدم تمرکز شماست، آنرا از خود دور کنید. در هفته اخیر ساعاتی طولانی با سرمربی و مربی تیم به مرور کارها و امور تیم پرداختیم و با این همه می خواهیم به سمت قهرمانی حرکت کنیم.
نظر شما