۲۱ دی ۱۴۰۴، ۸:۵۶

سامانه بارشی اردبیل را فرامی‌گیرد

سامانه بارشی اردبیل را فرامی‌گیرد

اردبیل - مدیرکل هواشناسی اردبیل با اشاره به کاهش بارش‌ها نسبت به بازه‌های زمانی کوتاه و بلند مدت، از ورود سامانه بارشی جدید به استان در هفته جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید کوهی اظهار کرد: پیرو هشدار سطح زرد هواشناسی اخیر تندباد در گرمی مغان به ۱۰۸ کیلومتر بر ساعت، در لاهرود به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت و در اردبیل ۹۷ کیلومتر بر ساعت رسید.

وی بیان کرد: وزش باد شدید و بارش خفیف در مناطق شمالی استان اردبیل و بارش باران و برف خفیف و ناچیز در نقاط مرکزی و جنوبی ادامه می‌یابد و تمرکز آن بر جنوب استان خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل افزود: با توجه به وزش باد جنوبی و گرمیج، در جنوب استان به ویژه نقاط کوهستانی و گردنه‌های برفگیر در پی این شرایط جوی احتمال وقوع کولاک برف وجود دارد.

وی اظهار کرد: پدیده وزش باد را تا روز دوشنبه در استان اردبیل شاهد خواهیم بود.

کوهی اضافه کرد: با توجه به اینکه روز سه‌شنبه جریان‌های جوی تغییر خواهد کرد و جنوبی خواهد شد، شاهد کاهش محسوس دما در تستان خواهیم بود و انتظار می‌رود بر اساس آن اقدام‌های پیشگیرانه در دستور کار قرار بگیرد.

به گفته وی، میانگین بارش‌ها در استان اردبیل از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون به ۴۵ میلی‌متر رسیده که نسبت به دوره بلند مدت ۵۲ درصد و نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد کاهش داشته است.

کد خبر 6718785

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha