۱ بهمن ۱۴۰۴، ۲۳:۳۶

فرماندار پاوه خواستار اقدام فوری دستگاه‌ها برای حل مشکلات مسکن شد

فرماندار پاوه خواستار اقدام فوری دستگاه‌ها برای حل مشکلات مسکن شد

کرمانشاه - فرماندار پاوه با اشاره به نارضایتی گسترده مردم در حوزه مسکن، خواستار همکاری و همراهی فوری دستگاه‌های اجرایی برای جبران خسارات و پیشبرد طرح‌های ملی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه ستاد مسکن شهرستان پاوه عصر چهارشنبه به ریاست فرزاد الماسی و با حضور مدیران کل راه و شهرسازی، بنیاد مسکن، منابع طبیعی و زندان‌های استان کرمانشاه برگزار شد و آخرین وضعیت طرح‌های نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت مورد بررسی قرار گرفت.

فرماندار پاوه در این جلسه با اشاره به نارضایتی گسترده مردم از وضعیت موجود، بر لزوم تعامل، همفکری و همراهی همه دستگاه‌های اجرایی برای رفع مشکلات ناشی از تصمیمات گذشته در حوزه مسکن تأکید کرد.

الماسی با انتقاد از سیاست‌های ناکام دولت پیشین در بخش مسکن و راه و شهرسازی اظهار کرد: این تصمیمات نه به نفع مردم، نه دولت و نه دستگاه‌های اجرایی بوده و خساراتی به شهروندان وارد کرده که باید برای جبران آن‌ها تدابیر لازم اتخاذ شود.

وی با بیان اینکه هدف اصلی همه مسئولان باید جلب رضایت مردم باشد، افزود: امروز به دلیل برخی تصمیمات اشتباه گذشته، با گلایه و نارضایتی عمومی مواجه هستیم و نیازمند تصمیم‌های جدید همراه با گذشت، ارفاق و نگاه واقع‌بینانه هستیم.

فرماندار پاوه همچنین با قدردانی از تلاش‌های مهندسان و مسئولان دستگاه‌های مرتبط تصریح کرد: همکاری جمعی و اتخاذ تصمیمات کارشناسی می‌تواند مسیر پیشبرد پروژه‌های عمرانی را هموار کرده و از بروز چالش‌های جدید در شهرستان جلوگیری کند.

در پایان این جلسه، بر ضرورت تداوم هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و تسریع در رفع موانع موجود برای اجرای طرح‌های مسکن در شهرستان پاوه تأکید شد.

کد خبر 6727855

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha