۶ بهمن ۱۴۰۴، ۱۲:۲۳

محمودآبادی: سقف قیمت مرغ در خراسان شمالی ۱۹۷ هزار تومان است

محمودآبادی: سقف قیمت مرغ در خراسان شمالی ۱۹۷ هزار تومان است

بجنورد- رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: بر اساس عرضه و تقاضا قیمت مرغ واقعی شده و در بازار برای مصرف‌کننده ۱۹۰ الی ۱۹۷ هزارتومان است.

اسماعیل محمودآبادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت بازار و اقلام اساسی با توجه به طرح بزرگ حذف ارز ترجیحی، اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام گرفته و بر اساس عرضه و تقاضا قیمت مرغ واقعی شده و ۱۳۰ تا ۱۳۵ هزار تومان از مرغدار خریداری و در بازار برای مصرف‌کننده ۱۹۰ الی ۱۹۷ هزارتومان قیمت گذاری شده است.

وی در ادامه افزود: قیمت شیر ۴۶۵۰۰ تومانی درب دامداری تعیین شده است، که دولت در حال پیگیری برای رسیدن به یک عدد منطقی می‌باشد به طوری که تولید کنندگان و مصرف‌کنندگان متضرر نشوند.

محمودآبادی افزود: سرمایه‌گذار پالایشگاه دام مشخص شده و پیگیر سرمایه‌ اولیه برای شروع کار هستیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی خواستار حمایت و پیگیری مجمع نمایندگان جهت ایجاد شرایط بهتر برای پرداخت بیمه کشاورزان و افزایش اعتبارات ملی بخش در وزارتخانه شد.

کد خبر 6732001

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha