۶ بهمن ۱۴۰۴، ۱۷:۱۵

کاظمی: ثبت‌نام عمره مفرده در خراسان شمالی از سه‌شنبه آغاز می‌شود

کاظمی: ثبت‌نام عمره مفرده در خراسان شمالی از سه‌شنبه آغاز می‌شود

بجنورد- مدیر حج و زیارت خراسان شمالی از آغاز ثبت‌نام کاروان‌های عمره مفرده استان برای اعزام در ماه‌های شعبان و دهه نخست رمضان خبر داد.

علی کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ثبت‌نام کاروان‌های عمره مفرده خراسان شمالی برای اعزام در ماه‌های شعبان و دهه نخست ماه مبارک رمضان از ساعت ۹ صبح سه‌شنبه آغاز می‌شود.

وی افزود: از دارندگان اولویت‌های یک تا ۶۰۰ دعوت می‌شود از ساعت ۹ صبح این روز با مراجعه به سامانه my.haj.ir نسبت به ثبت‌نام در کاروان‌ها اقدام کنند.

مدیر حج و زیارت خراسان شمالی با بیان اینکه طول مدت این سفرها ۱۰ روز است، تصریح کرد: ثبت‌نام به‌صورت اینترنتی و در دسترس عموم بوده و متقاضیان می‌توانند از محل کار، منزل یا از طریق تلفن همراه مراحل نام‌نویسی را انجام دهند.

کاظمی بیان کرد: به محض تکمیل ظرفیت کاروان‌ها، ثبت‌نام متوقف خواهد شد و در صورت ضرورت، امکان مراجعه به دفاتر زیارتی مجاز نیز برای متقاضیان فراهم است.

کد خبر 6732405

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha