جدیدترین موضع گیری وزیر خارجه عراق درباره مذاکرات ایران و آمریکا

جدیدترین موضع گیری وزیر خارجه عراق درباره مذاکرات ایران و آمریکا

وزیر خارجه عراق گفت: امیدواریم نتایج مذاکرات ایران و آمریکا مثبت باشد و به توافقی منجر شود که به نفع دو کشور و سراسر منطقه باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فواد حسین وزیر خارجه عراق در گفتگو با الجزیره بیان کرد که امیدواریم نتایج مذاکرات ایران و آمریکا مثبت باشد و به توافقی منجر شود که به نفع دو کشور و سراسر منطقه باشد.

وزیر خارجه عراق تاکید کرد: همه باید از روند مذاکرات میان ایران و آمریکا حمایت و ادامه آن را تضمین کنند.

وی با اشاره به اینکه عمان میان ایران و آمریکا میانجیگری می‌کند و هماهنگی میان بغداد و مسقط وجود دارد، گفت: دعوت به دیدار میان سران آمریکا و ایران گامی مثبت به شمار می‌آید و در مسیر درست قرار دارد.

فواد حسین که نامزد حزب دموکرات اقلیم کردستان عراق برای سمت ریاست جمهوری اعلام شده است بیان کرد: بر این باورم که از شانس بالایی برای جلب حمایت احزاب و فراکسیون‌های سیاسی در پارلمان برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری کشور برخوردار هستم.

وی درباره انتقال زندانیان داعشی از سوریه به عراق نیز گفت: ما با شماری از کشورها چه عربی و چه غربی برای بازگرداندن شهروندان خود از زندان‌های داعش در ارتباط خواهیم بود.

کد خبر 6749011

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha