۶ اسفند ۱۴۰۴، ۱۱:۰۹

نظارت گسترده بهداشتی در کیش؛ بیش از ۸۶۰۰ بازدید انجام شد

نظارت گسترده بهداشتی در کیش؛ بیش از ۸۶۰۰ بازدید انجام شد

کیش-سرپرست مرکز بهداشت کیش از اجرای گسترده برنامه‌های نظارتی در ۱۱ ماهه سال جاری خبر داد و گفت: بیش از ۸۶۰۰ بازدید بهداشتی از مراکز مختلف انجام شده است‌.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا رضانیا با تشریح عملکرد یازده‌ماهه حوزه بهداشت محیط و امنیت غذایی اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون ۸۶۵۴ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۲۸۵۹ مورد بازدید از اماکن عمومی انجام شده است.

وی افزود: در این مدت ۵۸ مورد نمونه‌برداری از مواد غذایی و خوراکی و ۷۱ مورد نمونه‌برداری از نان صورت گرفته و بیش از ۲۷ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی جمع‌آوری و معدوم شده است.

به گفته رضانیا، ۶۹۲ مورد بازدید از مراکز عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی انجام و ۵۰۹ کیلوگرم، کالای غیربهداشتی توقیف و معدوم شده است. همچنین ۴۴۸ مورد کارت بهداشت برای متصدیان صنوف صادر شده و ۲۶ متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی با اشاره به انجام ۱۶۳ مورد نمونه‌برداری میکروبی و ۱۰ مورد نمونه‌برداری شیمیایی از منابع آب آشامیدنی، تأکید کرد: نظارت مستمر بر کیفیت آب، رسیدگی به ۳۶۶ شکایت مردمی و بررسی موارد آلودگی‌های محیطی از دیگر اقدامات انجام‌شده در این مدت بوده است.

سرپرست مرکز بهداشت کیش خاطرنشان کرد: این اقدامات با هدف صیانت از سلامت شهروندان و گردشگران و ارتقای شاخص‌های بهداشت عمومی در جزیره ادامه خواهد داشت.

کد خبر 6759383

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha