۲۳ مهر ۱۴۰۵، ۱۴:۵۸

جریانات مرطوب جنوبی و شرجی در خوزستان حاکم می‌شود

جریانات مرطوب جنوبی و شرجی در خوزستان حاکم می‌شود

اهواز - مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: جریانات مرطوب جنوبی از اواخر وقت امروز موجب افزایش رطوبت، شرجی و وقوع مه در مناطق مختلف استان خواهد شد.

محمد سبزه‌زاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: براساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، این شرایط تا اواسط روز یکشنبه در سواحل، نیمه جنوبی، بخش‌های مرکزی، غربی و به‌ویژه جاده‌های مواصلاتی استان ادامه خواهد داشت و پدیده مه یا مه رقیق صبحگاهی و شامگاهی رخ می‌دهد.

وی افزود: طی روزهای شنبه و یکشنبه با توجه به شرایط ناپایداری جو و انباشت رطوبت، افزایش ابر در اغلب نقاط استان و وزش باد متوسط در بخش‌های شمال غربی و غربی همراه با احتمال رگبار پراکنده و رعدوبرق در ارتفاعات مورد انتظار است.

وی توضیح داد: امروز تغییر محسوسی در دما رخ نمی‌دهد و سپس طی روزهای جمعه و شنبه روند کاهش یک تا سه درجه‌ای دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان در پایان خاطرنشان کرد: در شبانه‌روز گذشته امیدیه و آغاجاری با دمای ۴۴.۵ و ایذه با دمای ۱۸.۱ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان گزارش شده‌اند و اهواز نیز به بیشینه دمای ۴۱.۷ و کمینه دمای ۲۵.۸ درجه سانتیگراد رسیده است.

کد مطلب 6978867

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha