به گزارش خبرنگار مهر، در یادداشت آلبوم نوشته که شور پریشانی بر اساس بداههنوازى بر روى قطعات ساخته شده گردآمده وبرسیّالیت و روانى دستگاهى استواربوده است و با زاویهى نگرش بدیع و مدرن - و نه غربى - به پیکرهبندى این اثرساخته و پرداخته شده است.
ساختار ملودىهاى اثر، بسامدهاى دینامیک آن، بهرهمندى از ریتمهاى ایقاعى و غیرمتداول و نیز استفاده از تکنیکهاى بدیع و موجود در مکاتب نوین تارنوازى همراه با لحن و چاشنى مکاتب قدیمى، ابزار اصلى توصیف در این آلبوم هستند.
در قطعهى شور پریشانى، که دو تار در آن به هماوردى برخاستهاند، دیدگاه فرمال و کنترپوئنى ایرانى با بار اجراى ملودیک بهگونهاى با هم ترکیب شدهاند که هیچکدام از سازها نقش همراهىکنندهى صِرف را ایفا نمىکنند، بلکه ملودى اصلى از نتیجهى دَوَران و غلتخوردن ملودىها درهم و شدت و ضعفهاى صوتى تعیینشده بهوجود مىآید.
در ضربى افشارى، که وزن اصلى آن ۱۹تایى (متشکل از ۱۰ و ۹ضربى) است، از دورهاى ریتمیک طولانى استفاده شده و سه بخش اصلى این قطعه با تِمِ موسوم به جملهى فرود که با مضراب چپ نواخته مىشود با هم پیوند مىخورند. در این قطعه به ساز تمبک، علاوه بر همراه، بهعنوان عنصرى دخیل براى گفتگو و مناظره نقش داده شده است.
در سازبندى قطعهى دَستمستى (شوشترى) از گروههاى کوچک موسیقىِ جَزْ الهام بصرى گرفتم. این قطعه براى دو تار، پیتزیکاتوى کمانچهى باس و تمبک نوشته شده.
در شورپریشانی، مصباح قمصری،کوزه وحامد زندکریمخانی تمبک نواخته اند.
على قمصرى، متولد شهریور ۱۳۶۲، فارغالتحصیل مدرسهى عالى موسیقى است و تا کنون اجراهای متعددی در تهران و همچنین در شهرهاى مختلف اسپانیا ،فرانسه و...داشته است. آهنگسازى ونوازندگی در آلبوم نقش خیال با صداى همایون شجریان و آهنگسازی و نوازندگی در چند آلبوم در دست انتشار با صدای همایون شجریان و علیرضا قربانی از دیگر آثار قمصری است.
نظر شما