به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جروزالم پست، پاسخ جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) به پیشنهاد ارائه شده از سوی تل آویو برای تبادل اسرای فلسطینی با "گلعاد شالیت"، امروز (سه شنبه) در نوار غزه به اطلاع میانجیگر آلمانی رسید.
بر این اساس حماس خواهان آزادی تمام هزار اسیر مطالبه شده از سوی این جنبش در ازای تحویل دادن نظامی اسرائیلی به رژیم صهیونیستی است.
این در حالی است که پیش از این "محمود الزهار" از مقامهای ارشد حماس برای گفتگوی نهایی و اطلاع رسانی در مورد خواسته های این جنبش، با میانجیگر آلمانی در دمشق دیدار کرده است.
در همین رابطه "موسی ابومرزوق" معاون رئیس دفتر سیاسی حماس در گفتگو با روزنامه "الحیات" چاپ لندن گفت که پیشنهاد اخیر مقامهای صهیونیست شامل عقب نشینی از مواضع پیشین این رژیم محسوب می شود که حماس با آن مشکل داشته است.
وی خاطرنشان کرد: هر گاه ما به توافق نهایی در این مورد نزدیک شده ایم، اسرائیل با مانع تراشی در آخرین لحظات از عملی شدن آن جلوگیری کرده است.
این مقام حماس یاد آور شد که هدف این جنبش مبادله منطقی اسرا با نظامی اسرائیلی و بازگرداندن قهرمانان فلسطینی در بند رژیم صهیونیستی است و از این خواسته خود عقب نشینی نخواهد کرد.
ابومرزوق برنامه سفر میانجیگر آلمانی به نوار غزه را مربوط به دو روز پیش دانست که بدلیل پیش آمدن مسائلی به امروز موکول شده است. وی همچنین اظهار داشت که با وجود تلاشهای این میانجیگر دستیابی به یک توافق کامل در زمینه مبادله اسرا امری ناممکن به نظر می رسد.
نظر شما