۱۳ بهمن ۱۳۸۸، ۱۶:۱۸

پیش از شهرآورد 68 /

علی پروین و ناصر حجازی تجلیل می شوند/ تقدیر از 9 پیشکسوت شهرآورد

علی پروین و ناصر حجازی تجلیل می شوند/ تقدیر از 9 پیشکسوت شهرآورد

علی پروین و ناصر حجازی به همراه 9 پیشکسوت تیم های استقلال و پرسپولیس پیش از شهرآورد 68 در ورزشگاه آزادی تهران تقدیر خواهند شد.

به گزارش خبرنگار مهر، طبق برنامه ریزی کمیته فرهنگی سازمان لیگ برتر، درحاشیه شصت وهشتمین دیدار تیم های استقلال و پرسپولیس 11 تن از پیشکسوتان این دو باشگاه که سابقه حضور در این مسابقه را نیز داشته اند، مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

علی پروین ، همایون بهزادی ، حمید جاسمیان ، حسین کلانی ، فرشاد پیوس و ادموند بزیک از باشگاه پرسپولیس و ناصر حجازی ، منصور پورحیدری ، رضا عادلخانی ، حمید فرزام نیا و نصرالله عبداللهی از باشگاه استقلال پیشکسوتانی هستند که از سوی کمیته فرهنگی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و سازمان لیگ برتر برای تقدیر در شهرآورد 68 انتخاب شده اند. دراین مراسم پیشکسوتان شهرآورد با حلقه های گل و لوح افتخارمورد تجلیل قرار خواهند گرفت .

البته گفته می شود با توجه به اینکه ناصرحجازی این روزها مراحل درمانی را سپری می کند به توصیه پزشکان از شرکت در این مراسم منع شده است با این وجود احتمال حضور اسطوره باشگاه استقلال در این مراسم وجود دارد.  

شصت و هشمین شهرآورد تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس ساعت 14:30 فردا چهارشنبه 14 بهمن ماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد . دیدار رفت دو تیم با تساوی 1-1 به پایان رسید.   

 

کد خبر 1028721

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha