حجتالاسلام محمدتقی رهبر در حاشیه دیدار با آیتالله نوری همدانی در گفتگو با خبرنگار مهر در قم اظهار داشت: این مراجع از مسئولان کشور در مورد سفر به چین جواب میخواستند.
وی اضافه کرد: مراجع قم در مورد رأی نماینده کشورهای چین و روسیه علیه جمهوری اسلامی در شورای امنیت انتقاد کرده و این مسئله را عاملی برای تجدیدنظر در روابط با این کشورها دانستند.
رئیس فراکسیون نمایندگان روحانی مجلس خواستار بازنگری و تجدید نظر در واردات کالا از چین شد و اظهار داشت: متاسفانه واردات کالا از چین به تولیدات داخلی ضربات جبران ناپذیری وارد کرده است از این رو سیاستهای وارداتی باید تجدیدنظر شود.
رهبر گفت: رئیس جمهور این مسئله را مطرح کرده بود که چین باید دوست یا دشمن بودن با ایران را اعلام کند، اگر دوست است چرا حمایت نمیکند و اگر دشمن است باید مشخص کند.
رهبر به مهر خبر داد:
گلایه مراجع از سفر مسئولان به چین / در واردات از چین تجدیدنظر شود

قم - خبرگزاری مهر: رئیس فراکسیون نمایندگان روحانی مجلس گفت: در دیداری که با مراجع عظام تقلید داشتیم برخی از آنها از اینکه مسئولان کشور به چین سفر کردند گلایه داشتند.
کد خبر 1101005
نظر شما