پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ دی ۱۳۸۹، ۱۶:۵۸

در گفتگوی تلفنی با نبیه بری؛

لاریجانی: هوشیاری مقاومت توطئه های دشمنان لبنان را نقش بر آب کرد

لاریجانی: هوشیاری مقاومت توطئه های دشمنان لبنان را نقش بر آب کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی ظهر امروز در گفتگوی تلفنی با همتای لبنانی خود پیرامون آخرین تحولات منطقه به ویژه لبنان و اجلاس آتی بین المجالس اسلامی در ابوظبی رایزنی و تبادل نظر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی لاریجانی در این گفتگو با اشاره به تحولات لبنان گفت: هوشیاری مقاومت اسلامی توطئه های دشمنان ملت لبنان را نقش بر آب کرد و مسیر تحولات لبنان را به زیان دشمن صهیونیستی قرار داد.

وی تصریح کرد: وحدت و انسجام ملت لبنان و هوشیاری مقاومت اسلامی نشان داد دشمنان لبنان نمی توانند طرح های خود را برای ملت لبنان عملی کنند.

لاریجانی اظهار امیدواری کرد با تدبیر و هوشیاری رهبران لبنان تحولات همچناین در جهت خواست ملت لبنان و به زیان دشمن صهیونیستی قرار گیرد.

نبیه بری رئیس مجلس لبنان نیز در این گفتگوی تلفنی با تشکر از رئیس مجلس شورای اسلامی بر اهمیت تقویت همکاری های پارلمانی فی ما بین تاکید کرد و با بیان حساسیت تحولات کنونی لبنان اظهار داشت: حکم دادستان دادگاه مرحوم حریری توطئه ای صهیونیستی برای بر هم زدن ثبات و آرامش در لبنان است.

وی تصریح کرد: هوشیاری ملت لبنان به دشمنان این کشور اجازه نخواهد داد طرح های خود را در این کشور عملی کنند.

کد خبر 1235261

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha