پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ بهمن ۱۳۸۹، ۹:۱۰

زارع‎پور در گفتگو با مهر:

سرمایه‌گذاری روی رده‌های پایه تنیس روی میز افزایش می‌یابد

سرمایه‌گذاری روی رده‌های پایه تنیس روی میز افزایش می‌یابد

رئیس فدراسیون تنیس روی میز با اشاره به مدال‌آوری پینگ‌پنگ‎بازان نوجوان و جوان کشورمان در پروتور جهانی عراق ابراز امیدواری کرد که با توجه ویژه و سرمایه گذاری بیشتر شرایط برای موفقیت‎های بزرگ‎تر آنها فراهم شود.

محمد زارع‌پور اشکذری در گفتگو با خبرنگار مهر کسب 16 مدال طلا، نقره و برنز توسط نمایندگان ایران در پروتور جهانی عراق را نوید بخش در پیش بودن روزهایی خوب برای آنها عنوان کرد و اظهار داشت: این الزام برای فدراسیون تنیس روی میز وجود دارد که برنامه‌های منسجم‏تری را برای رده‎های سنی پایه دنبال کند.

رئیس فدراسیون تنیس روی میز با تاکید بر اینکه توجه ویژه فدراسیون بر روی رده سنی پایه است، ادامه داد: از این پس روی این بخش سرمایه گذاری بیشتری صورت خواهد گرفت. بر این اساس از بودجه‎ای که برای سال آینده در اختیارمان قرار می‎گیرد بخش قابل توجهی را به بازیکنان رده پایه در هر دو پسران و دختران اختصاص خواهیم داد.

وی تاکید کرد که پس از اعلام بودجه سال 1390 و تا پیش از پایان سال جاری میزان بودجه تخصیص داده شده به رده‎های سنی پایه اعلام خواهد شد.

زارع‌پور از فراخوان عمومی به منظور استعدادیابی خبر داد و گفت: این برنامه اوایل سال آینده انجام خواهد شد تا طی آن بازیکنان مستعد پسران و دختران شناسایی شده و تحت پوشش فدراسیون درآیند. بخشی از فعالیت‎ها و بودجه فدراسیون تنیس روی میز صرف برنامه‌های آماده‎سازی بازیکنان مستعد خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به پیگیری اردوی تیم ملی در جزیره کیش به منظور حضور در پرتورهای جهانی قطر و امارات خاطرنشان کرد: "ریچارد پرازه" جهت هدایت ملی‎پوشان در این اردوی تمرینی که از 13 بهمن‌ماه آغاز می‎شود به ایران می‌آید.

رئیس فدراسیون تنیس روی میز با تاکید بر اینکه تیم ملی بانوان هم به پروتورهای جهانی قطر و امارات اعزام خواهد شد، اظهارداشت: این دو رویداد آخرین مسابقاتی است که نمایندگان ایران طی سال جاری در آن شرکت می‎کنند. پس از آن پینگ‌پنگ‌بازان باید مهیای حضور در مسابقات سال آینده شوند که رقابت‎های جهانی مهمترین آنهاست.

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات پروتور جهانی قطر طی روزهای 20 تا 24 بهمن‌ماه برگزار می‌شود. رقابت‌های امارات نیز از 26 بهمن‌ماه آغاز شده و تا 30 بهمن‎ماه ادامه خواهد داشت.

کد خبر 1243057

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha