به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که فدراسیون جودو اعلام کرده بود رقابتهای انتخابی تیم ملی در پایان رقابتهای لیگ برتر انجام خواهد شد، با نظر کادر فنی و تائید کمیته تاتامی انتخابی برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا روز گذشته در سالن شهید افراسیابی پهن شد.
قبل از آغاز رقابتهای انتخابی؛ اسامی برخی جودوکاران که به دلیل غیبت های زیاد حضور در مسابقات انتخابی را از دست داده بودند خوانده شد. مجتبی اکبری، حسین قمی، محمد جمالی، یوسف کریمیان و محسن عزیزپور پنج جودوکاری بودند که به دلیل غیبت های طولانی در اردوهای تیم ملی اجازه شرکت در مسابقه انتخابی را پیدا نکردند.
در میان این نفرات کریمیان و قمی طی ماه های گذشته طی مصاحبه هایی انتقاداتی را متوجه به کادر فنی تیم ملی و فدراسیون نمودند. البته در میان نفراتی که روز گذشته در مسابقات انتخابی شرکت داشتند، بودند نفراتی که غیبت داشتند و بازهم اجازه حضور در مسابقات را پیدا کردند.
اما در جریان مسابقات در وزن 60- کیلوگرم مصطفی دلیریان با برتری مقابل عیدی و قنبرعلی قنبری به عنوان نفر اول انتخاب شد. در وزن 66- کیلوگرم با وجود آنکه میراسماعیلی به عنوان نفر اصلی انتخاب شده محسن غفار موفق شد با غلبه بر خان احمدلو و آقایی به عنوان نفر دوم انتخاب شود.
در وزن 73- کیلوگرم به دلیل مصدومیت علی معلومات دیدار انتخابی او با ذکریا مرادی به زمان دیگری موکول شد. در وزن 81- کیلوگرم حامد ملکمحمدی ابتدا با یک اخطار و سپس با ضربه فنی فنی به امیر قاسمی نژاد باخت تا قاسمی نژاد جواز حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا را کسب کرد. در وزن 90- کیلوگرم علی محمدنیا مقابل نیک بین به پیروزی دست یافت.
جواد محجووب در وزن 100- کیلوگرم به دلیل انصراف مصطفی آهن فروش بدون دیدار انتخابی به عضویت تیم ملی در آمد و در وزن 100+ کیلوگرم هم محمد رضا رودکی از قبل انتخاب شده بود.
قراراست این نفرات از دوشنبه آینده به اردوی تیم ملی رفته و پس از دو هفته تمرین برای حضور در یک اردوی مشترک راهی ازبسکتان شود. رقابتهای جودو قهرمانی آسیا 15 و 16 فروردین ماه در دبی برگزار خواهد شد.
نظر شما