به گزارش خبرنگار مهر، وحید کاظم زاده پیش از ظهر یکشنبه در نشست کارگروه حمایت از حق آزادی بیان و مطبوعات شمالغرب کشور گفت: حقوق خبرنگاران در کشورهای دیگر قابل قیاس با حقوق و دریافتی ناچیز خبرنگاران در داخل کشورمان نیست.
کاظم زاده افزود:اکثر خبرنگاران دولتی در حال حاضر وضعیت بهتری دارند و این مسئله هم باید درباره خبرنگاران بخش خصوصی نیز تقویت شده و مطبوعات مستقل در استان تشکیل شود.
وی با بیان اینکه بایستی از خبرنگاران حمایت عملی شود، تصریح کرد: خبرنگاران نقشی بیبدیل در جامعه دارند بنابراین باید مدیران از آنها حمایت کنند و روابط خوبی با آنها داشته باشند چرا که خبرنگاران دارای ظرفیتهای ویژهای هستند و مدیران باید از ظرفیتهای موجود به نحو احسنت بهرهمند شوند.
دبیر منطقه هفت کمیسیون حقوق بشراسلامی با بیان اینکه با دویست هزار تومان دریافتی ماهانه حتی نمی توان هزینه اجاره ماهانه یک خانه 60 متری را پرداخت افزود: گاهی به دلیل تامین نشدن نیازهای خبرنگاران به ویژه نیازهای مادی آنها، مجبورند در چند رسانه مشغول به کار شوند که اینکار از کیفیت کار آنان کاسته است.
کاظم زاده برخورد برخی از مدیران در استان با خبرنگاران را به باد انتقاد گرفته و با بیان اینکه هیچ مدیری حق برخورد قهرآمیز با خبرنگاران را ندارد افزود: برخی مدیران برخورد مطلوبی با خبرنگاران نداشته و برخورد برخی از مدیران استان با خبرنگاران غیرحرفه ای و غیراخلاقی است .
وی خبرنگاران را مرزبانان، پاسداران و پیشقراولان حریم حقگویی و حقوق مردم دانست و اظهار داشت: کمیسیون حقوق بشراسلامی هفته ای نیست که شکایتی از برخورد غیرعالمانه و دور از شان برخی از مدیران نداشته باشد.
دبیر منطقه هفت کمیسیون حقوق بشراسلامی ، تملق و چاپلوسی برای مدیران را آفت حرفه مقدس خبرنگاری دانست و افزود: خبرنگاران بایستی رسالت اصلی و قلم خود را حفظ نموده و سعی کنند قلمشان در راستای کار خبری باشد و با نگاه حرفه ای ، اجازه ندهند تا برخی از مدیران فرصت طلب از آنان برای رسیدن به مقاصد سیاسی خود سوء استفاده کنند.
کاظم زاده با بیان اینکه کارگروه حمایت از حق آزادی بیان و مطبوعات شمالغرب کشور حمایت از خبرنگاران را وظیفه خود می داند، گفت: این دفتر در صورتی که جامعه خبرنگاران از توهین و آزار مدیری شکایت داشته باشند باعنایت ویژه رئیس کل دادگستری استان و شخص دادستان تبریز به شکایات آنها رسیدگی میکند.
نظر شما