به گزارش خبرنگارمهر، بهرام نجفی زاده شامگاه چهارشنبه با طرح این موضوع در نشست مشترک با رئیس سازمان فنی وحرفه ای کشور گفت: با ایجاد موزه ملی مهارت در استان مرکزی، غرب کشور می تواند از مزایای این موزه بهره مند شوند.
وی ادامه داد: استان مرکزی به لحاظ قرار گرفتن در مرکز کشور و وجود بیش از 2500 واحد صنعتی فعال بسترهای لازم برای استقرار موزه ملی مهارت را داراست.
مدیرکل فنی و حرفه ای استان مرکزی در بخش دیگر سخنان خود خواستار تحقق مصوبه استخدام 114 مربی حق التدریس مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی شد و گفت: استخدام 114 مربی حق التدریس مراکز آموزشی فنی و حرفه ای استان مرکزی از مصوباتی است که اجرای آن می تواند انگیزه مربیان را افزایش دهد.
نجفی زاده با اشاره به وجودپالایشگاه وپتروشیمی در منطقه شازند گفت: تخصیص اعتبارات به منظور اجرای طرح توسعه مرکز آموزشی تخصصی شازند با توجه به ظرفیت های موجود در این شهترستان از ضروریات است.
وی ادامه داد: اجرای طرح توسعه پالایشگاه امام خمینی ظرفیت اشتغالزایی خوبی درمنطقه ایجاد کرده که باید با تربیت نیروی ماهر در مرکز آموزشی تخصصی شازند بستر لازم برای ایجاد اشتغال پایدار را فراهم کرد.
مدیرکل فنی و حرفه ای استان مرکزی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به فعالیت 14 مرکز جوار کارگاهی فنی و حرفه ای در سطح استان مرکزی بیان داشت: 10 درصد کل مراکز جوار کارگاهی کشور در استان صنعتی مرکزی وجود دارد.
نظر شما