پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۱ اسفند ۱۳۹۰، ۱۲:۵۶

طاهایی اعلام کرد:

تعهدات ایجاد فرصتهای شغلی مازندران در سال 90 محقق شد

تعهدات ایجاد فرصتهای شغلی مازندران در سال 90 محقق شد

گلوگاه - خبرگزاری مهر: استاندار مازندران گفت: تعهدات ایجاد فرصتهای شغلی مازندارن در سال 90 عملیاتی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی اکبر طاهایی ظهر یکشنبه در بیست و هشتمین کارگروه اشتغال مازندران در انستیتو تحقیقات توتون تیرتاش، تعهدات مازندران در بخش ایجاد فرصتهای شغلی در سال 90  را در حدود 102 هزار فرصت اشتغال عنوان کرد.

وی گفت: تاکنون بر حسب اطلاعات اعلام شده برای 100 هزار و 118 نفر فرصت شغلی ایجاد شده که از این تعداد 73 هزار و 722 نفر در سامانه رصد ثبت نام شده و 26 هزار و 396 نفر اشتغال در بخش مسکن بوده است.

استاندار مازندران ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی اعلام شده هر 60 متر مربع بنا در حکم ایجاد اشتغال برای یک نفر است.

طاهایی با بیان اینکه ایجاد فرصت شغلی، به معنای ایجاد اشتغال پایدار و دائم نیست تصریح کرد: تعهد داریم  تا فرصتهای مختلف اشتغال برای افراد بیکارفراهم کنیم که افراد باید در ایجاد اشتغال پایدار تلاش کنند.

وی یادآور شد: فرهنگ کار در جامعه از دغدغه های رهبری بوده که باید مورد توجه همه قرار گیرد.

استاندار مازندران افزود: ایجاد فرصت شغلی از اصطلاحات مورد قبول جامعه جهانی است و باید بسترهای اشتغال زایی نیز در استان با جدیت دنبال شود.

کد خبر 1557197

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha