پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ تیر ۱۳۹۱، ۱۷:۳۹

رجبی:

صنایع دستی با کمترین هزینه بیشترین اشتغال را ایجاد می کند

صنایع دستی با کمترین هزینه بیشترین اشتغال را ایجاد می کند

کرج - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی، امنیتی استاندار البرز گفت: صنایع دستی با کمترین هزینه بیشترین اشتغال را ایجاد می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر رجبی قبل از ظهر دوشنبه در دومین جشنواره سراسری بسته بندی که در تالار اجتماعات امام خمینی(ره) دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران واقع در کرج برگزار شد، اظهار داشت: صنایع دستی یکی از کم هزینه ترین و زیباترین رشته هایی است که می تواند اشتغال را در جامعه ایجاد کند.

وی ادامه داد: صنایع دستی کمترین فضا را نیاز دارد که امروزه اشتغال خانگی را در اقصی نقاط کشور و جهان ایجاد کرده است.

وی با اشاره به اینکه دولت دهم ایجاد دو میلیون و 500 هزار شغل را هدفگذاری کرده بود، اضافه کرد: استان البرز توانست بیش از 120 هزار شغل را در سال 90 ایجاد کند ولی این تعداد شغل کافی نیست.

معاون سیاسی، امنیتی استاندار البرز گفت: نرخ بیکاری استان البرز 18 درصد است که از متوسط کشور بالاتر است و جا دارد در این زمینه بیشتر تلاش کنیم.

وی اظهار داشت: یکی از شاخص های توسعه یافتگی در هر کشور بحث اشتغال و کاهش نرخ بیکاری است اگر خواهان توسعه پایدار و متوازن هستیم باید به این موضوع توجه داشته باشیم.

وی با بیان اینکه یکی  از سرمایه های مهم کشور ما همین موضوع صنایع دستی است، اضافه کرد: یکی از ویژگی های صنایع دستی در کشور این است که بیش از 256 رشته وجود دارد که حدود یک سوم آن در استان البرز فعال است.

وی تصریح کرد: صنایع دستی یکی از بسترهای مهم ایجاد اشتغال و توسعه مشاغل جدید است و در این حوزه می توان با کمترین هزینه و منابع، شغل های جدید را ایجاد کرد.

معاون سیاسی، امنیتی استاندار البرز افزود: یکی از مسائل که در کنار اشتغال صنایع دستی باید مورد توجه قرارگیرد بحث بسته بندی است که محصولات ایرانی را می تواند به دنیا معرفی کند.

رجبی گفت: در بحث بسته بندی انصافاً خیلی عقب هستیم بنابراین برای رشد و  توسعه در این زمینه باید تلاش و کوشش کنیم.

کد خبر 1646100

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha