ارسلان بهرامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: عدم دسترسی و نبود معبر برای استفاده اقتصادی و بالابردن سطح کیفیت تجاری در راستای ارائه خدمت به مسافرین و مشتریان روزمره بازار سقز نکته اصلی و اساسی بی رونقی و رکود سطح اقتصادی و مبادلات تجاری بازاریان این شهرستان است.
وی افزود: عملیات تعمیر و بازسازی خیابان فخر رازی که قلب بازار سقز است نیز در کسادی بازار بی تاثیر نیست و انتظار می رود که مدیران مربوطه در این بخش تلاش بیشتری داشته باشند.
معاون اتحادیه لوازم خانگی سقز ادامه داد: تنها چند راه ارتباطی به بازار خیابان فخر رازی وجود دارد که یکی از سمت پاساژ صابریان و کوچه های انحرافی به خیابان ۲۲ بهمن است که اکثر آنها مسدود شده است، کوچه صعب العبور برای میان سالان رو به روی حسینیه سقز که از سمت پایین نیز عملا مسدود شده است و ترافیک ماشین های روستایی که منجر به تصادف های در این محل می گشود مانع تردد روان در این خیابان است.
بهرامی همچنین یادآور شد: با توجه به درخواست های مکرر بازاریان شهرستان سقز از مسئولان اجرایی و عمرانی شهرستان در رابطه با ایجاد معابر تردد و امکان دسترسی مسافران و مشتریان روزمره به این بازار هیچگونه عملیاتی در این زمینه مشاهده نمی شود.
وی در پایان گفت: ایجاد خیابان و راه جدیدالتاسیس برای بازار از ضروریات است و می تواند در شکوفایی بازار تاثیر بسیاری داشته باشد.
نظر شما