پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ دی ۱۳۹۱، ۱۹:۴۲

با حکم محمود احمدی بیغش/

علیرضا جلالی به سمت قائم مقام استاندار خراسان شمالی منصوب شد

علیرضا جلالی به سمت قائم مقام استاندار خراسان شمالی منصوب شد

بجنورد - خبرگزاری مهر: استاندار خراسان شمالی طی حکمی علیرضا جلالی؛ سرپرست سابق معاونت سیاسی امنیتی استانداری را به سمت قائم مقام استادار منصوب کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، عصر سه شنبه نشست شواری اداری خراسان شمالی برای نخستین بار از زمان تاسیس این استان، بدون حضور خبرنگاران برگزار شد و بر اساس اطلاعات واصله در این نشست، قائم مقام استاندار در ستاد پیگیری مصوبات سفر مقام معظم رهبری و مدیرکل حوزه استاندار خراسان شمالی معرفی شده اند.

بر پایه این خبر در نشست شواری اداری امروز، علیرضا جلالی؛ سرپرست سابق معاونت سیاسی امنیتی استانداری خراسان شمالی که پیش تر با معرفی محمود احمدی بیغش حدود دو ماه نیز در این سمت فعالیت کرد ، به عنوان قائم مقام استاندار در ستاد پیگیری مصوبات سفر مقام معظم رهبری معرفی شد.

همچنین در این نشست احمد قربانی به عنوان مدیرکل حوزه استاندار معرفی شد و علاوه بر این سیف الله مطلبی و غلامرضا درتومی که پیش از این به ترتیب به عنوان معاون سیاسی امنیتی و مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری خراسان شمالی معرفی شده بودند، بار دیگر نیز معارفه شدند.

در ماه های اخیر و از زمان تصدی استانداری خراسان شمالی توسط محمود احمدی بیغش، تقریبا تمامی اهالی رسانه این استان با عدم دعوت به جلسات استانداری و پس از آن شنیدن اخبار تغییرات پی در پی  مدیران پست های مختلف در بالاترین دستگاه اجرایی خراسان شمالی عادت کرده اند.

کد خبر 1775839

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha