۱۹ دی ۱۳۹۱، ۱۸:۱۴

اخبار فرهنگی هرمزگان/

اجرای نمایش "تکه ای از آسمان" در میناب/افتتاح نمایشگاه بصیرت و عاشورا

اجرای نمایش "تکه ای از آسمان" در میناب/افتتاح نمایشگاه بصیرت و عاشورا

بندرعباس - خبرگزاری مهر: اجرای نمایش "تکه ای از آسمان" در میناب، افتتاح نمایشگاه "بصیرت و عاشورا" در سندرک میناب، افتتاح نمایشگاه عکس "محرم و آئین های عاشورایی" در هرمز و معرفی مسئول بسیج اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان از جمله اخبار فرهنگی استان هرمزگان هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، به مناسبت اربعین سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین(ع) نمایش عاشورایی "تکه ای از آسمان" در حسینیه شهوار قدیم میناب اجرا گردید. 

رضا اوژند رئیس اداره ارشاد میناب در این خصوص گفت: نمایش "تکه ای از آسمان" واقعه عاشورا و اربعین حسینی را به تصویر می کشد و کارگردانی و نویسندگی آن را علی رحیمی شهواری بر عهده دارد که به صورت صحنه ای در حسینیه شهوار قدیم برگزار شد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد میناب افزود: در این نمایش بیش از 30 نفر عوامل و بازیگر همکاری داشتند که با مداحی مداح اهل بیت، محمد اختیاری شور و حال خاصی به آن داده شد و مورد استقبال بی نظیر شیفتگان اباعبدالله الحسین(ع) قرار گرفت.

نمایشگاه "بصیرت و عاشورا" در سندرک میناب افتتاح شد

به مناسبت دهه آخر ماه صفر نمایشگاه "بصیرت و عاشورا" در مجتمع فرهنگی هنری امام علی (ع) بخش سندرک افتتاح شد.

رضا اوژند، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میناب با اعلام این خبر گفت: در این نمایشگاه 25 تابلو با موضوع بصیرت و 15 تابلو نقاشی رنگ روغن با موضوع عاشورا به نمایش در آمده است.

وی افزود: در بخش جنبی نمایشگاه نیز تازه های کتاب با موضوع عاشورا و ائمه اطهار (س) و ایستگاه نقاشی کودکان دایر است که کودکان زیر نظر مربیان حاذق و مجرب مبادرت به کشیدن نقاشی با موضوع حجاب، عفاف و عاشورا می کنند.

اوژند خاطرنشان کرد: این نمایشگاه تا پایان ماه صفر جهت بازدید عموم دایر می باشد و علاقمندان می توانند صبح و عصر از نمایشگاه دیدن کنند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میناب یاد آور شد: نقاشی ها و آثار کودکان با موضوع عفاف، حجاب و عاشورا در پایان هر روز داوری و به نفرات برتر هدایایی اهداء می شود.

افتتاح نمایشگاه عکس "محرم و آئین های عاشورایی" در هرمز

نمایشگاه عکس "محرم و آئین های عاشورایی" با حضور امام جمعه هرمز، بخشدار هرمز، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی هرمزگان در محل مرقد شهدای گمنام جزیره هرمز افتتاح شد.

مهدی سلامتی سرپرست نمایندگی فرهنگ و ارشاد اسلامی جزیره هرمز در خصوص این نمایشگاه گفت: پس از اعلام فراخوان، نزدیک به هزار قطعه عکس از سراسر استان به دبیرخانه ارسال شد و پس از داوری آثار 45 عکس جهت عرضه در نمایشگاه انتخاب شد.

وی افزود: این نمایشگاه به مناسبت دهه پایانی ماه صفر برپا گردیده است و هدف از آن آشنایی مردم با آیین ها و مناسک عزاداری در سراسر استان هرمزگان است.

سلامتی خاطرنشان کرد: نمایشگاه تا 22 دی ماه جهت بازدید عموم برپا می باشد و علاقمندان می توانند صبح و عصر از نمایشگاه دیدن کنند.

در مراسم افتتاح نمایشگاه عکس "محرم و آئین های عاشورایی" حجت الاسلام والمسلمین زندوی، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی هرمزگان در خصوص جایگاه قیام امام حسین (ع) در تاریخ و چگونگی حفظ و اشاعه آن در سطح جهان و نحوه انتقال آن به آینده سازان کشور مطالبی را بیان کرد.

معرفی مسئول بسیج اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان

با حضور  مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، معاون هماهنگ کننده سپاه امام سجاد(ع) و مسئول سازمان بسیج کارمندان هرمزگان، عقیل کاظمی به عنوان مسئول بسیج اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان معرفی شد.

انوشیروان پیشدار سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان ضمن تأکید بر اهمیت جایگاه بسیج در کشور گفت: ترویج و اشاعه تفکر و اعتقاد بسیجی اولویت اول حوزه فرهنگ بوده و ناب ترین روحیه بسیجی را می توان در هشت سال دفاع مقدس جستجو کرد.

وی افزود: جنگ امروز جنگ نرم و سایبری است و در این شیوه دشمن به راحتی و بدون مانع وارد حریم خصوصی خانواده ها می شود و گسترش و اشاعه روحیه ایثار و فرهنگ بسیجی می تواند جامعه را از این آسیب ها برحذر دارد.

پیشدار اضافه کرد: بعد از دولت نهم و دهم رویکرد فرهنگی کشور بیشتر از گذشته به سمت فرهنگ بسیجی و فعالیت های اعتقادی و دینی سوق داده شد و هم اکنون بیش از 400 کانون فرهنگی – هنری و ده ها پایگاه بسیج هنرمندان وظیفه فرهنگ سازی بر اساس معیارهای اسلامی را در جامعه هنری و فرهنگی بر عهده دارند.

در ادامه سرهنگ علی نژاد، معاون هماهنگ کننده سپاه امام سجاد(ع) به عبرت های عاشورا اشاره کرد و گفت: یک بسیجی باید درس های عاشورا را به بهترین نحو فرا بگیرد و مهم ترین آن تشخیص صحیح حق و باطل و دفاع از حق است.

وی افزود: بزرگ ترین عبادت نزد خداوند متعال خدمت به خلق است و بسیجی واقعی در هیچ برهه از زمان و مکان از خدمت صادقانه و بی منت به خلق خداوند غافل نمی شود.

سرهنگ علی نژاد در ادامه درخصوص اقتصاد  مقاومتی، حفظ بیت المال، ولایت مداری، بصیرت مداری و ... مطالبی را بیان کرد.

در ادامه این مراسم، حکم عقیل کاظمی به عنوان مسئول بسیج اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به وی تقدیم شد.

کد مطلب 1786849

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha