به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسين فروزانمهر، بعدازظهر پنچشنبه در حاشيه بزرگداشت آیت الله زنجانی اظهار کرد: آيت الله زنجاني در حوزه هاي عرفانی، علمی و فلسفی صاحبنظر بود و فقدان ایشان غم بزرگي بر سينه مكتب تشيع برجای گذاشت.
وی ادامه داد: این فقیه گرانقدر عالمي عامل و فقيهي حكيم بود و شخصيت علمي ایشان تاثير زيادي در حوزه علمیه گذاشت.
استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه بايد در ابعاد مختلف مقام و درجه علمي اين بزرگمرد را به جامعه معرفي كرد، عنوان کرد: آيتالله زنجاني در حوزههايي مانند عرفان و فلسفه، صاحبنظر بوده و امروز با از دست دادن ايشان غم بزرگي بر سينه تشيع وارد شده است.
فروزان مهر بیان کرد: نشر ابعاد مختلف انديشه و سيره ایشان خدمتي والا به جامعه اسلامي بود زیرا آیت الله زنجانی در حوزه های گوناگون علمی، حکمی و فلسفی اقدامات و خدمات بسیاری انجام داد.
نظر شما