پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ مرداد ۱۳۹۲، ۲۰:۲۶

عرفان بیان کرد:

اقامه به موقع نمازسبب آرامش روحی و جسمی در انسان می‌شود

اقامه به موقع نمازسبب آرامش روحی و جسمی در انسان می‌شود

بوشهر- خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر گفت: نمازهای پنج‌گانه انسان را از گناهان پاک می‌کند و سبب آرامش روحی و جسمی در انسان می‌شود.

به گزارش خبرنگارمهر، زهرا عرفان عصر پنج شنبه درکارگاه آموزشی نماز ،ویژه بانوان دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر با بیان اینکه نماز نمودار کامل توحید و یگانه‌پرستی است گفت: نماز ستون دین است که اگر قبول درگاه خداوند عالم شود عبادت‌های دیگر هم قبول می‌شود و اگر قبول نشود عبادت‌های دیگر هم مقبول نیست.

وی تصریح کرد: انسان باید نماز را با خضوع و خشوع ادا و در موقع خواندن نماز متوجه باشد که با چه کسی سخن می‌گوید و رکوع و سجود و سایر اعمالش را به طور صحیح انجام دهد تا از نتایج عالیه نماز بهره‌مند شود.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری بوشهربا بیان اینکه اقامه نمازخانم‌ها در خانواده‌ها تاثیر بیشتری برای اشاعه این فریضه الهی دارد افزود: باید ترویج فرهنگ نماز در دستگاه‌ها به ویژه خانم‌ها بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد چراکه آنان مروج تاثیرگذاری در جامعه محسوب می‌شوند.

عرفان با بیان اینکه برای بهره جستن از برکات نماز باید به اقامه صحیح نمازتوجه کرد افزود: نمازهای پنج‌گانه انسان را از گناهان پاک می‌کند و سبب آرامش روحی و جسمی در انسان می‌شود.

دبير ستاد اقامه نماز استان بوشهر در اين کارگاه آموزشی گفت: قبولی همه طاعات و عبادات انسان در گرو قبولی نماز می‌باشد لذا بايد اين فريضه مهم به نحو مطلوبي مورد توجه قرار گيرد.
حجت الاسلام عباس خشنود افزود: اين کارگاه آموزشی با هدف آموزش صحيح  بانوان شاغل در اداره‌ها در زمينه نماز و انتقال اين آموزشها به فرزندان برگزار شده است.

وی توجه کارکنان ادارات به اقامه نماز سر وقت و جماعت و بهینه‌سازی و ساماندهی نمازخانه‌های ادارات را یک ضرورت دانست.

 

کد خبر 2108142

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha