منصور ممشلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به این که شعار امسال سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور "منابع طبیعی با مردم، برای مردم" بود به منظور اجرایی شدن این شعار و در راستای هر چه بیشتر مشارکت های مردمی این همایش را برگزار کردیم.
وی ادامه داد: در ادامه برنامه های هفته منابع طبیعی مراسم روز درختکاری را در 15 روستا از توابع شهرستان گالیکش با حضور همه جانبه مردم برگزار خواهیم کرد.
ممشلی توضیح داد: در سال های گذشته اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مینودشت و گالیکش وظیفه حفاظت از عرصه های منابع طبیعی را برعهده داشته است که از سال 91 اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گالیکش به صورت مستقل و با دو واحد منابع طبیعی مرکزی و تنگراه اجرای وظیفه می کند.
وی خاطر نشان کرد: این شهرستان به دلیل استقرار در دامنه رشته کوههای البرز دارای اقلیم معتدل و پوشش جنگلی بوده و عرصه های منابع ملی در این حوزه حدود 68 هزار هکتار است که از این مقدار 67 هزار و 500 هکتار شامل جنگل های طبیعی و دست کاشت و مابقی به صورت مراتع روستایی می باشد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گالیکش گفت: حوزه های آبخیز گالیکش شامل اوغان و مادرسو است که همه ساله عملیات آبخیزداری شامل عملیات مکانیکی و بیولوژیکی، در راستای حفاظت آب و خاک و مدیریت سیلاب انجام می گیرد.
وی از طرح های جنگلداری لوه، سیجان- کیارام، کرنکفتر و ترجنلی به عنوان طرح های این شهرستان نام برد و ادامه داد: واحد های جنگلکاری، ممیزی و امور اراضی، یگان حفاظت از منابع طبیعی، حقوقی و آبخیزداری از واحدهای اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گالیکش است.


نظر شما