به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان ظهر یکشنبه در این مراسم گفت: شهید انصاری استاندار مردمی و با اخلاصی بود که در دوران مسئولیتش در استانداری گیلان منشا خدمات بسیاری برای نظام و به ویژه برای مردم این سامان شد.
حجت الاسلام جمال یاری افزود:دشمنان به فکر این بودندكه مي توانند با شهادت اين دو عزيز به اسلام و به انقلاب ضربه و صدمه بزنند ولي با رهبري امام راحل و مردم ولايتمدار گيلان و ايران اسلامي، راه انقلاب با سربلندي و افتخار طي شد.
وی اظهارداشت: به لطف خدا نظام اسلامی هم اينك نیز به دست خلف صالح اش امام خامنه اي با صلابت هرچه بيشتر به سوي تحقق اهداف خود حركت مي كند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به الگوگيري از زندگي شهدا به ويژه شهيد انصاري و نورانی گفت: با پاسداری از ارزش ها و آرمان های امام راحل، شهدای انقلاب و پیروی از ولایت می توان ادامهدهنده راه آنان بود.
وی در ادامه با تاکید بر الگوگیری از مقام شامخ شهدای والامقام افزود: مسئولان باید رفتار و منش شهدا را در پیش گیرند و با از خودگذشتگی ادامهدهنده راه آنان باشند.
یاری اذعان داشت: شخصیت شهید " علی انصاری " و شهید " علیرضا نورانی "باید به طور جامع و کامل برای نسل جوان جامعه بازگو شود.
به گزارش خبرنگار مهر، آئین های بزرگداشت سالگرد شهادت استاندار و معاون شهید استانداری گیلان امروز ( یکشنبه) در شهرهای رشت، رودسر و لنگرود برگزار شد.


نظر شما