پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ دی ۱۳۸۴، ۱۸:۲۶

نسرين سلطانخواه:

توجه به زن در برنامه ريزي ها ، موجب پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي بانوان مي شود

توجه به زن در برنامه ريزي ها ، موجب پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي بانوان مي شود

رئيس مركز امور زنان و خانواده تاكيد كرد: توجه به انسانيت زن در برنامه ريزي ها سبب مي شود از بسياري از آسيب هاي متوجه او جلوگيري شود.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، دكتر نسرين سلطانخواه امروز در اولين نشست نمايندگان و مشاورين امور زنان در دستگاههاي اجرايي و وزارتخانه ها ، اضافه كرد: مركز در ماموريت خود به نقش و حضور موثر زن با توجه به شايستگي هاي او در عرصه هاي مختلف اقتصادي، سياسي، اجتماعي، فرهنگي و مديريتي توجه ويژه دارد و تلاش مي كند تا زن شايسته، مدير، كاردان و موثر بتواند در جايگاه واقعي خود قرار گيرد.

مشاور رئيس جمهور به نقش محوري زن در خانواده اشاره كرد و گفت: با توجه به تحكيم بنيان خانواده، اين مركز براي زنان به عنوان ركن اصلي و اساسي ، ماموريت جديدي را در برنامه هاي خود لحاظ مي كند.

وي اذعان داشت: موضوعات مربوط به زنان بسيار گسترده است و نبايد انتظار داشت كه اين مركز بتواند تمام مشكلات و مسائل زنان را حل كند. اين انتظار يعني مركزي به نام امور مردان هم تاسيس كنيم و به مسائل مربوط به آنان بپردازيم و مشكلات نيم ديگر جمعيت جامعه را به اين طريق حل كنيم و دولت را تعطيل كنيم زيرا در اين صورت نيازي به اين همه دستگاههاي عريض و طويل نيست.

سلطانخواه در ادامه گفت: براي اينكه مسائل زنان ما مثل ديگر مسائل و معضلات حل شود و به نقطه مطلوب برسد؛ همت، باور و عزم جدي تمام اركان برنامه ريزي، سياستگذاري و تصميم گيري اين نظام بالاخص دستگاههاي دولتي، نياز است.

به گفته وي : براي ايجاد باور عمومي در مورد حل مسائل زنان، اهتمام دفاتر امور بانوان بسيار موثري است.

مشاور رئيس جمهور بودجه هاي دولتي را سرمايه ملت و حاصل ماليات كارمندان زحمتكش و دسترنج كارگر و كشاورز دانست و افزود: ما امانتدار مردم هستيم كه بايد با برنامه ريزي هاي مناسب و موثر به نفع خود آنان با در نظر گرفتن اولويتهاي ضروري از اين امانت به صورت جامع در رفع مشكلات مردم بهره برداري كنيم.

وي از نمايندگان دستگاههاي اجرايي خواست تا موضوع جذب بودجه امور زنان را به طور جدي پيگيري كنند.

سلطانخواه ضعف ساختار و جايگاه امور زنان در دستگاههاي اجرايي را مهمترين مانع در رفع مسائل زنان دانست.

رئيس مركز امور زنان و خانواده مصوبه هيات وزيران در تاريخ پنجم دي ماه 1384 مبني بر تهيه و اجراي برنامه جامع اصلاح ساختار اداري و تشكيلاتي امور زنان كه بر اساس آن بايد ظرف مدت دو سال آينده با حمايت سازمان مديريت و برنامه ريزي انجام شود را ياد آوري كرد و از نمايندگان خواست تا نظرات خود را براي اصلاح ساختار امور زنان ارائه كنند.

وي تصريح كرد: به استناد ماده 111 قانون برنامه چهارم توسعه، سند جامع امور زنان و خانواده تهيه شده كه بر اساس آن سياستها و اقدامات استخراج به دستگاهها ابلاغ مي شود و دستگاهها بر مبناي چارچوب تعيين شده و با در نظر گرفتن ماموريت خود نسبت به تهيه برنامه اقدام كنند.

مشاور رئيس جمهور با توجه به جا به جايي نيروها از نمايندگان دستگاههاي اجرايي و وزارتخانه ها خواست تا با برخورد فعالانه، تعامل و همفكري با بالاترين مقام دستگاه  و وزرا ، در بهبود وضعيت زنان تلاش كنند.

وي در پايان اظهار اميدواري كرد: بر اساس واقعيتهاي جامعه برنامه هاي امور زنان تنظيم شود و اجراي آنها ما را در دستيابي به عدالت اجتماعي و تعالي بندگان خدا ياري رساند.

کد خبر 271003

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha