به گزارش خبرنگار مهر، اکبر میغی در نشست خبری که به مناسبت هفته حفاظت از محیط زیست ظهر دوشنبه برگزار شد، با انتقاد از تلاش برای تغییر در نام تالاب انزلی اظهار کرد: متاسفانه برخی به جای برطرف کردن مشکل تالاب به دنبال تغییر واژگان و حتی نام این تالاب هستند که مطمئنا حرکت در این مسیر رفتن به بیراهه است.
وی با اشاره به دستاورد محیط زیستی سفر ریاست جمهوری به گیلان افزود: رئیس جمهور با صراحت مواضع خود را در خصوص تالاب انزلی اعلام و تاکید کرده که این تالاب مختص شهر انزلی نیست بلکه تالابی است ملی و فرا ملی و نگاه بین المللی به این تالاب وجود دارد.
میغی با اشاره به حریم تالاب و دریا گفت: حریم تالاب و دریا از دغدغه های محیط زیست است اما وزارت نیرو و آب منطقه ای متولی اجرایی آب های داخلی و تالاب ها هستند و منابع طبیعی متولی اطراف و حرائم تالاب و دریاست اما این دستگاه ها مسئول اجرایی مشکلات زیست محیطی نیز هستند و اداره محیط زیست گزارش تخلفات این دستگاه ها را به مسئولان ارائه می دهد.
رییس اداره محیط زیست انزلی در ادامه به فعالیت های کمیته پسماند در شهرستان انزلی اشاره کرد و افزود: فعالیت کمیته پسماند در انزلی از وضعیت مناسب تری نسبت به شهرهای دیگر برخوردار است اما باید پایش های مختلف در همه زمینه های پسماند صورت گرفته و سپس نتیجه به دست آمده را ارزیابی کرد.
وی همچنین از برگزاری همایش ملی گل دهی لاله تالابی خبر داد و گفت: لاله تالابی در صورت مساعد بودن شرایط جوی از اواخر خرداد تا اواخر شهریور گل دهی می کند و بر آنیم که همایش فوق در زمان مذکور برگزار شود.


نظر شما