به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان فارس، نخستین جشنواره ملی اختراعات و ابتکارات دانشگاه جامع علمی کاربردی در برج میلاد تهران با حضور دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، دکتر وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، دکتر محمد اخباری، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور و دکتر علیرضا موغلی،رئیس واحد استانی فارس گشایش یافت.
این جشنواره با هدف ترویج و ارتقاء ضرورت توجه و حمایت از ایده پردازی، خلاقیت، ابتکار و اختراع در جامعه، معرفی دستاوردها و فناوری های علمی نوین و کاربردی و قدردانی و حمایت معنوی و مادی از مخترعان، پژوهشگران، کارآفرینان، شرکت های دانش بنیان و فناور و خوشه های رشد برگزار شد.
در این جشنواره مراکز و شرکتهای دانش بنیان دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد فارس در زمینه های مختلف صنعت،معدن و کشاورزی حضور داشته و به ارائه دستاوردهای خود در زمینه های تخصصی پرداختند.
نظر شما