پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۱۳:۵۵

در ادامه سنگ اندازي در مقابل برنامه اصلاحات اين سازمان؛

آمريكا با خواسته كشورهاي درحال توسعه در سازمان ملل مخالفت كرد

آمريكا با حمايت ژاپن و اتحاديه اروپا تلاش هايي را آغاز كرد تا از حركت كشورهاي در حال توسعه براي تعلل در اجراي اصلاحات برنامه ريزي شده در اين سازمان جلوگيري به عمل آورند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، كشورهاي ثروتمند كه بيشترين سهم را در بودجه سازمان ملل دارند، استدلال كردند پيش نويس قطعنامه اي كه توسط آفريقاي جنوبي از طرف 130 كشور امضا شده است، اصلاحات مديريتي  پيشنهاد شده از سوي كوفي عنان را مسدود مي كند.

پيش نويس قطعنامه مذكور كه به كميته هاي مهم بودجه و اداري مجمع عمومي سازمان ملل تحويل داده شده است، خواهان چندين گزارش جديد درباره اصلاحات است و بر بازبيني و تصويب هرگونه تغيير در بودجه ها توسط مجمع عمومي تاكيد مي كند.

اين كميته ها در ماه ماري خواهان آن شده بودند كه عنان اصلاحات جاري را مورد بازبيني قرار دهد و بررسي نمايد كه آيا بوروكراسي در سازمان ملل جديد از بين خواهد رفت يا با طرح ارائه شده، اين مشكل بيشتر خواهد شد.

پيشنهاد 34 صفحه اي عنان در مورد اصلاحات سازمان ملل كه سال پيش ارائه شد، تلاش مي كرد مشكلات پيش آمده در پي رسوايي برنامه نفت در برابر غذا و مشكلات اخلاقي در ميان نيروهاي حافظ صلح سازمان ملل را حل و فصل نمايد.

اما كشورهاي گروه 77 به علاوه چين قطعنامه جديد كشورهاي در حال توسعه را مورد حمايت قرار داده اند و خواهان بازبيني طرح عنان هستند.

جان بولتون نماينده آمريكا در سازمان ملل در اين زمينه گفت: هيچ ترديدي نيست كه اگر قطعنامه كشورهاي در حال توسعه تصويب شود، راه اجراي اصلاحات را مسدود خواهد كرد.

وي تاكيد كرد: هم اكنون هدف قطعي من اين است كه قطعنامه مذكور تصويب نشود.

آمريكا و اتحاديه اروپا و ژاپن كه بر روي هم بيش از  80 درصد بودجه سازمان ملل را تامين مي كنند، قطعنامه كشورهاي درحال توسعه را قبول ندارند.

امير جونز پري سفير انگليس در سازمان ملل نيز اعلام كرد: ما 82 درصد از بودجه سازمان ملل را تامين مي كنيم و اجازه نمي دهيم كشورهاي ديگر خواسته خود را به ما تحميل كنند.

پس از آنكه اتحاديه اروپا و ژاپن خواهان فرصتي براي بررسي موضوع شدند، مجمع عمومي تصميم گيري درباره قطعنامه را تا روز پنجشنبه به تعويق انداخت.

عنان هم گفت: من گمان مي كنم كشورها بايد كنار يكديگر بنشينند و در فضايي از مصالحه با هم گفتگوكنند تا راه حلي مناسب براي اين موضوع پيدا كنند.

کد خبر 316821

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha