پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ شهریور ۱۳۹۵، ۱۳:۳۰

مدیر شبکه آزمایشگاهی خبر داد؛

ارائه یک میلیون خدمت آزمایشگاهی به دانشگاهیان و پژوهشگران

ارائه یک میلیون خدمت آزمایشگاهی به دانشگاهیان و پژوهشگران

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی گفت: تاکنون بیش از یک میلیون خدمت آزمایشگاهی توسط آزمایشگاه‌های عضو شبکه به دانشگاهیان، پژوهشگران و فعالان فناور ارائه شده است.

به گزارش خبرگزری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رضا اسدی‌فرد با اشاره به توانمندی رابطین شبکه آزمایشگاهی در توسعه توانمندی علمی کشور بر مبنای انتقال تجربیات و داشته‌های علمی این حوزه گفت: لازمه بیشتر شدن این ظرفیت و افزایش همکاری‌ها انتقال تجارب و تبادل دانش بوده تا جریان اطلاعات میان رابطین، کارگروه‌ها و فعالان آزمایشگاهی کشور ایجاد شود.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی برای توسعه توانمندی‌ها و بالفعل شدن توانمندی‌های بالقوه کشور گفت: محقق شدن اهداف و برنامه‌های شبکه آزمایشگاهی و موفقیت در شکوفایی توانمندی‌های بالقوه کشور  در گرو ارتباطاتی است که رابطین آزمایشگاه‌ها با یکدیگر و شبکه ایجاد می‌کنند. 

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری، فعالیت این شبکه را خدمت‌محور دانست و بیان کرد: تاکنون بیش از یک میلیون خدمت آزمایشگاهی توسط آزمایشگاه‌های عضو این شبکه به دانشگاهیان، پژوهشگران و فعالان فناور ارائه شده است که ارائه این خدمات به روند روبه‌رشد خود ادامه می‌دهد. 

وی رابطین شبکه آزمایشگاهی را قلب پیکره شبکه آزمایشگاهی دانست و گفت: رابطین سیاست‌ها و اطلاعات مجموعه خودشان را در اختیار شبکه قرار می‌دهند و با تلاش رابطین،  جریان اطلاعات در شبکه فعال می‌ماند. 

کد خبر 3765804

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha