به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا صحرائیان در مراسم جشن گلریزان زندانیان جرائم غیرعمد شهرستان جهرم، گفت: باید فرهنگ کمک به همنوع در جامعه ترویج یابد تا برای آزادی زندانیانی که در حوادث به طور ناخواسته گرفتار شده اند با برگزاری جشن گلریزان شاهد بازگشت زندانیان غیرعمد به آغوش خانواده ها باشیم.
وی افزود: نکته ای که باید به آن توجه داشت، بحث آموزش شهروندان و توجه آنان به مسائل مالی است چراکه همانطور که ازمعنی جرائم غیر عمد مشخص است، عمدی در اراده کار فرد مرتکب نبوده اما در هر صورت گرفتار شده است.
نماینده عالی دولت در شهرستان جهرم با اشاره به اینکه حمایت مالی همشهریان نسبت به زندانیان جرائم غیر عمد و به ویژه جرائم مالی ستودنی است، خاطرنشان کرد: این موضوع در جهت کاهش آسیب های اجتماعی و جلوگیری از تعدد جرم نقش بسیار مهمی دارد.
صحرائیان بیان داشت: طی تحقیقات انجام شده در کارگروه آسیب های اجتماعی، والدینی که در زندان بسر می برند، فرزندان آنان به خاطر مشکلات و به زندان افتادن والدین، ترک تحصیل کردند و خود فرد زندانی نیز ممکن است به دلیل آنکه راه نجاتی برای خود نمی یابد به نابهنجاری های اجتماعی مثل اعتیاد روی بیاورد.
وی تصریح کرد: مهمترین موضوعی که باید در دستور کار مسئولان ذیربط قرار گیرد، پیشگیری قبل از وقوع جرم و آموزش های لازم برای آگاه سازی شهروندان در خصوص خطرات و نابهنجاری های اجتماعی است و در سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال می بایست تلاش خود را صرف ایجاد شغل کنیم.
گفتنی است در مراسم جشن گلریزان خیرین جهرمی قریب به ۷۰۰ میلیون ریال برای آزادی جرائم زندانیان غیر عمد اهداء کردند.


نظر شما