به گزارش خبرگزاری مهر " پاتریک رایرمن" رئیس بخش فضایی و پدافند موشکی ارتش آمریکا در گفتگو با رویترز خاطر نشان کرد :" ما یک ظرفیت فعال داریم. من فکر نمی کنم که با توجه به شناخت جهانی که ما در آن زندگی می کنیم؛ از این ظرفیت فاصله بگیریم."
وی پیش بینی کرد که "جرج بوش" رئیس جمهوری آمریکا همان مقدار پول را که در زمان جمهوریخواهان از کنگره درخواست کرده بود، برای پدافند موشکی درخواست کند، اما دموکراتها می توانند تلاش کنند تا حدی هزینه ها را کاهش دهند تا اولویتهای دیگر را محقق کنند و یا سرعت تلاشها برای توسعه تواناییهای موجود را کاهش دهند.
رایرمن خاطر نشان کرد : اما دموکراتها با نگاهی به مبارزات انتخابات ریاست جمهوری و کنگره در سال 2008، بعید است که بخواهند با اتهاماتی از سوی رای دهندگان به خاطر تضعیف دفاع آمریکا ، روبرو شوند .
" کارل لوین" دموکرات ایالت میشیگان و رئیس آتی کمیته سرویسهای مسلح سنا هفته گذشته از اقدامات دولت بوش برای تشدید پدافندهای موشکی بدون آزمایش موثر و مناسب انتقاد کرد و گفت که وی تلاش خواهد کرد تا لایحه ای را تصویب کند که برای چنین آزمایشی پیش از آنکه پول بیشتری صرف شود، لازم است.
رایرمن افزود: بوش می تواند تا پیش از پایان سال جاری در مورد سایت اروپایی که میزبان اولین موشکهای رهگیر زمین به زمین در خارج از آمریکا خواهد بود، تصمیم گیری کند.
اما وی همچنین اعتراف کرد که چنین زمانی یک جدول زمان بندی جاه طلبانه خواهد بود.
آژانس پدافند موشکی آمریکا کشورهای لهستان، انگلیس و جمهوری چک را به عنوان سایتهای احتمالی برای تقویت سپر موشکی آمریکا در برابر هر گونه حمله موشکی از جانب خاورمیانه نام برده است.
همچنین سازمان دفاع موشکی پنتاگون اخیرا اعلام کرد که ارتش امریکا آزمایش یک سیستم رهگیر ضدموشک را با موفقیت انجام داد .
نظر شما