۷ بهمن ۱۳۹۶، ۲۲:۲۵

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سمنان:

زلزله شمال کشور در شهمیرزاد احساس شد

زلزله شمال کشور در شهمیرزاد احساس شد

سمنان - مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سمنان گفت: زلزله شامل کشور که ساعاتی پیش در پل سفید مازندران رخ داد در مهدیشهر احساس شد اما خساراتی برجای نگذاشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری سمنان، ایرج رئیسیان بیان کرد: در ساعت ۱۶ و ۹ دقیقه و ۵۹ ثانیه شنبه هفتم بهمن ماه ۹۶ زمین لرزه ای در «پل سفید» استان مازندران رخ داد که در خطیر کوه و چاشم شهمیرزاد نیز احساس شد.

وی افزود: بزرگی این زلزله ۴.۲ ریشتر در مقیاس امواج درونی زمین بود.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سمنان گفت: این زلزله در عمق هشت کیلومتری رخ‌داده و بر اساس گزارش مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران کانون این زلزله در استان مازندران بوده است.

رئیسیان گفت: نیروهایی از دهیاری‌ها، بخشداری و همچنین فرمانداری به منطقه خطیر کوه و چاشم اعزام‌شده اما خوشبختانه گزارشی از خسارات به ما ارائه نشده است.

کد خبر 4211716

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha