۱۱ بهمن ۱۳۹۶، ۱۵:۰۱

معاون حقوقی و امور مجلس سازمان تامین اجتماعی:

قانون گرایی از اصول سازمان تامین اجتماعی است

قانون گرایی از اصول سازمان تامین اجتماعی است

معاون حقوقی و امور مجلس سازمان تامین اجتماعی گفت: قانون گرایی از اصول سازمان تامین اجتماعی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالرحمن تاج الدین در جلسه با قضات دیوان عدالت اداری کشور که با حضور مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی و رئیس دیوان عدالت اداری در استان هرمزگان برگزار شد، افزود: حرکت بر اساس قانون و قانونگرایی  را در سازمان تامین اجتماعی مورد توجه قرار داده ایم و این امر در سایه تعامل و گفتگو انجام شده است و مخاطبان سازمان از این فضای مناسب بهره مند هستند.

تاج الدین گفت: امیدوارم حاصل این هم اندیشی توفیقات بیشتر برای ارائه خدمات به جامعه شریف بیمه شدگان و بازنشستگان و کارفرمایان باشد.

معاون بیمه ای سازمان تامین اجتماعی نیز در این همایش گفت: بسیاری از آرای دیوان عدالت اداری برای سازمان تامین اجتماعی راهگشا است.

محمد حسن زدا افزود: وقتی هیاتهای بدوی و تجدیدنظر سازمان تامین اجتماعی صادر می شد امکانی برای بازنگری مجدد نبود و مجبور بودیم مراجعه کننده را به دیوان هدایت کنیم. اما با اقدامات صورت گرفته مواردی که اسناد مورد نیاز ارائه شود امکان بازنگری در سازمان تامین اجتماعی وجود دارد و نیازی به مراجعه به دیوان نخواهد بود.

وی اظهار داشت: امکان ارائه مشورت به دیوان برای سازمان تامین اجتماعی وجود دارد.

مدیر کل دفتر امور حقوقی و دعاوی سازمان تامین اجتماعی نیز در این جلسه گفت: از سال گذشته تا کنون ۸ هزار رای دیوان عدالت اداری اجرا شده است.

عمران نعیمی افزود: راهکارهای داخلی سازمان تامین اجتماعی در جهت کاهش دعاوی با جدیت درحال پیگیری است.

وی گفت: ۲۰۰ بخشنامه حذف شده است و در حال پیگیری هستیم که با صدور ۱۳ بخشنامه بیش از یک هزار بخشنامه را حذف کنیم.

کد خبر 4215569

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha