۱۶ بهمن ۱۳۹۶، ۱۲:۳۶

فرمانده سر محیط بانی انزها فیروزکوه:

یک قلاده پلنگ نر بر اثر برخورد با قطار در فیروزکوه تلف شد

یک قلاده پلنگ نر بر اثر برخورد با قطار در فیروزکوه تلف شد

فیروزکوه- فرمانده سر محیط بانی انزها فیروزکوه از تلف شدن یک قلاده پلنگ نر بر اثر برخورد با قطار در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرمانده سر محیط بانی انزها فیروزکوه گفت:  شب گذشته از  برخورد یک قلاده پلنگ با قطار باری  در  ایستگاه راه‌آهن زرین‌دشت  شهرستان  مطلع شدیم.

روستای انزهای در ۱۲۰ کیلومتری شرق استان تهران و ۳۰ کیلومتری جنوب شرقی  فیروزکوه  واقع شده است.

محیط دار یکم اکبر میرزا کریمی افزود: این پلنگ به دنبال طعمه خود  از ارتفاعات به سمت  ریل راه آهن  سرازیر شد که تاریکی و نبود دید کافی منجر به برخورد قطار باری تهران مشهد ما بین ایستگاه انزها و فرح آباد  با این حیوان شد.

وی گفت: این حیوان نر بالغ  از ناحیه پا و سر دچار صدمه و متاسفانه مابین ریل راه آهن تلف شد.

فرمانده سر محیط بانی انزها  فیروزکوه  افزود: لاشه پلنگ توسط محیط‌بانان به اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران  انتقال داده شد تا بررسی‌های دقیق‌تر  توسط دامپزشکان و کارشناسان حیات‌وحش  انجام شود .

در سرشماری پاییزه امسال در  منطقه شکار ممنوع کاوه ده فیروزکوه ۶۵۲۸ راس حیات وحش پستاندار شناسایی شدند که از این تعداد ۱۵ قلاده پلنگ در منطقه انزها این شهرستان با دوربین مشاهده شده است.

منطقه شکار ممنوع کاوه ده شهرستان فیروزکوه با ۷۵ هزار هکتار وسعت یکی از مناطق  مهم حفاظت شده  استان تهران محسوب می شود که دارای تنوع زیست و حیات وحشی فراوانی است.

کد خبر 4219916

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha