کامران رضایی کارگردان این انیمیشن، در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: این انیمیشن تولید گلا استودیو بوده و در ایام نوروز ۹۷ همه روزه راس ساعت ۱۳ و ۴۵ دقیقه از شبکه استانی زاگرس پخش می شود.
وی تصریح کرد: این انیمیشن یک مجموعه سیزده قسمتی است که داستانهای آن در بستر موضوعی کرمانشاه اواخر دوران قاجار می گذرد.
این کارگردان کرمانشاهی ادامه داد: در این مجموعه معماری آن دوران با استفاده از عکسها و بقایای بناهای باقیمانده بازسازی شده است.
وی در خصوص عوامل این مجموعه گفت: فیلمنامه سریال توسط محسن مرادی به نگارش درآمده و تهیه کنندگی بر عهده امیر محمدی بوده است و خود بنده نیز کارگردانی آنر ا عهده دار بودم.
رضایی افزود: طراحی کاراکتر را نیز روزبه فتاحی، مدیریت مدلسازی و بافتدهی را حدیث پاکنیا و مدلسازی را مریم زرتاب، خدیجه احمدی و مریم محبت برعهده داشتند.
این هنرمند کرمانشاهی تصریح کرد: از سایر عوامل سازنده این اثر میتوان به سجاد شیرزادی به عنوان مدیر رندرو نورپردازی، فرزانه رنجبری، حسین حیدری و علیرضا شمسی به عنوان مدیر صدا، وحید نظری کرمانشاهی، در بخش موسیقی و مرتضی جعفرزاده، هوشیار قادری، سهیل منصوری و عباس حمیدی به عنوان انیماتور اشاره کرد.
رضایی گفت: همچنین تنظیم کاراکتر در محیط توسط علی شیرزادی، موشن کپچر و انیمیت توسط سید نواب موسوی و ریگ با میثم ایمانی انجام شده و روابط عمومی این مجموعه را نیز محمدعلی فدایی بر عهده داشته است.
این کارگردان کرمانشاهی تصریح کرد: شخصیت اصلی داستان نوجوانی به نام فرهاد است که با سودای رسیدن به بازوبند پهلوانی روستای خود را رها و به کرمانشاه می آید. فرهاد به مرور زمان می آموزد که پهلوانی فقط زور بازو نیست و او اگر به سجایای اخلاقی توجه نکند نمی تواند نام پهلوان را روی خود بگذارد ولو اینکه در کشتی خبره شود.
وی هدف از ساخت این مجموعه را الگو سازی اخلاقی برای نوجوانان با استفاده از آموزه های دینی و آیینی عنوان کرد.
نظر شما