پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۲۱:۰۶

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز:

آماده‌باش دستگاه‌های خدماتی البرز/بارش باران و آب‌گرفتگی معابر

آماده‌باش دستگاه‌های خدماتی البرز/بارش باران و آب‌گرفتگی معابر

کرج - مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز با توجه به اخطاریه سازمان هواشناسی مبنی بر ورود سامانه بارشی، از آماده‌باش دستگاه‌های خدماتی استان خبر داد.

مهدی مهرور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت جوی استان، اظهار کرد: آخرین الگوهای پیش‌یابی هواشناسی از فعالیت بارشی در استان حکایت دارد.

وی با اشاره به اینکه برای آسمان استان وزش شدید باد، رگبار شدید باران، رعدوبرق و کاهش دما پیش‌بینی می‌شود، گفت: اوج فعالیت این سامانه تا عصر فردا پیش‌بینی‌شده است همچنین از چهارشنبه روند نزولی بارش‌ها پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز با تأکید بر آماده‌باش اعضای شورای هماهنگی بحران در شهرستان‌های استان، گفت: برای مقابله با جاری شدن سیل، رعدوبرق، وزش باد شدید، ریزش کوه و هرگونه حادثه احتمالی تمهیدات لازم باید اندیشیده شود.

مهرور در ادامه از شهروندان و مسافران عبوری خواست در بستر و حریم رودخانه‌ها، مکان‌های مرتفع و تپه‌ها، زیر درختان، سیم برق هوایی، لوله‌ها، فنس های فلزی و پهنه‌های آبی خودداری کنند.

وی تأکید کرد: ضروری است که رودخانه‌ها، کانال‌ها و زیر پل‌ها لایروبی شود تا از آب‌گرفتگی در سطح شهر جلوگیری شود.

کد خبر 4302813

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha