به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس محتشم امیری مجری پنجمین نماشگاه بین المللی لوازم و تجهیزات ورزشی هدف از برگزاری این نمایشگاه را ارایه آخرین خلاقیتها و دستاودرهای تجیهزات و لوازم ورزشی در جهت توسعه صنایع ورزشی و همگانی شدن ورزش کشور عنوان کرد.
مجری برگزاری نمایشگاه بین المللی لوازم و تجهیزات ورزشی افزود: این نمایشگاه با بیش از 60 شرکت تولید کننده داخلی و خارجی و وارد کننده لوازم و تجهیزات ورزشی در فضایی به مساحت سه هزا متر مربع به ارایه جدیدی ترین مصولات و دستاوردهای خود می پردازند که بیش از نیمی از شرکت کنندگان در نمایشگاه را شرکتهای تولیدی داخلی از جمله کراس چرخ، ارکیده مهر، پیشکوه، پویان و ... تشکیل می دهند که به غیر از تولید در زمینه های واردات لوازم و تجهیزات ورزشی نیز فعالیت دارند.
امیری مهمترین برنامه های جنبی این نمایشگاه را برگزاری همایش یک روزه کارآفرینی، اشتغال و توسعه صنعت ورزشی عنوان کرد و افزود: این همایش یک روزه 5 اسفندماه سال جاری در سالن کنفرانس شماره یک شرکت سهامی های نمایشگاه بین المللی با هدف بررسی مشکلات تولید کنندگان داخلی، علل رکود تولید در داخل، واردات بی رویه، بی برنامه بودن تولید لوازم و تجهیزات ورزشی در داخل کشور عنوان کرد.
نمایشگاه بین المللی لوازم و تجهیزات ورزشی با حمایت سازمان تربیت بدنی، فدراسیون های ورزشی، مرکز توسعه تجارت ایران، شرکت میلاد نور و همکاری شرکت های نمایشگاه های بین المللی جمهوری اسلامی ایران 5 لغایت 8 اسفند ماه سال جاری راس ساعت یازده صبح روز 5 اسنفد ماه آغاز و به مدت 4 روز از ساعت 10 صبح تا 5 بعد ازظهر پذیرای بازدید کنندگان خواهد بود.


نظر شما