۱۹ فروردین ۱۳۹۸، ۱۵:۳۹

با حکم رئیس قوه قضائیه؛

غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه شد

غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه شد

رئیس قوه قضائیه در جلسه مسئولان عالی قضائی، غلامحسین اسماعیلی رئیس کل دادگستری استان تهران را به عنوان سخنگوی قوه قضائیه معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در این جلسه با اشاره به درخواست حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای مبنی بر واگذاری سمت سخنگویی دستگاه قضائی، با توجه به مأموریت‌های جدید ایشان اظهار کرد: جهاد و اجتهاد آقای محسنی اژه‌ای بر هیچکس در قوه قضائیه پوشیده نیست و حضور ایشان در دستگاه قضائی همواره مغتنم و مؤثر بوده است.

رئیس قوه قضائیه افزود: با توجه به درخواست آقای اژه‌ای مبنی بر واگذاری جایگاه سخنگویی قوه قضائیه، ضمن تقدیر از تلاش‌های ایشان در سمت سخنگویی، ان‌شاءالله آقای اسماعیلی که از قضات شریف و مدیران دلسوز و تلاشگر دستگاه قضائی هستند، به عنوان سخنگوی قوه قضائیه این مسئولیت مهم را بر عهده خواهند داشت.

بر اساس این گزارش، سخنگوی جدید قوه قضائیه علاوه بر ریاست کل دادگستری استان تهران، سمت‌هایی از جمله ریاست سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور و همچنین دادستانی مشهد را در کارنامه خود دارد.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای نیز همچنان به عنوان معاون اول قوه قضائیه به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

کد مطلب 4585026

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha