به گزارش خبرنگار مهر، در نمونه نهایی این دانشنامه تمام اطلاعات مربوط به حافظ از جمله کتب، مقالات، شرح ها و ترجمه وجود خواهد داشت.
در این دانشنامه الکترونیکی، فهرست موضوعی مقالات و کتب مربوط به حافظ و نگارخانه این شاعر بزرگ به همراه بخشی شامل قرائت غزل های او توسط قوی ترین و آشناترین صداها وجود دارد.
به گفته کاووس حسن لی - مدیر علمی و پژوهشی مرکز حافظ شناسی - اولین نمونه این دانشنامه که نسبت به نمونه نهایی آن کم و کاستی هایی نیز دارد تا پایان بهار سال 86 عرضه خواهد شد. حسن لی گفته است در این مدت زمان این مرکز فرصت دارد تا بازخوردها و نقدهای مربوط به این دانشنامه را جمع آوری و در نمونه های بعدی اعمال و آن را تکمیل کند.
مدیرعملی و پژوهشی مرکز حافظ شناسی گفت: گروهی هم اکنون مشغول فهرست نویسی کتابها و مقالات و گروهی هم مشغول چکیده نویسی این مقالات و کتب هستند.
به گزارش مهر، مرکز حافظ شناسی به عنوان پایگاه اصلی مطالعات مربوط به حافظ ، فعالیت های دیگری از جمله تشکیل کلاس های نقد و بررسی شعرهای حافظ به شکل آزاد، جلسات حافظ خوانی ،برگزاری مراسم یادروز حافظ و تدارک برگزاری مراسم و انتشار مجموعه مقالات رسیده به این همایش، چاپ آثاری چون " کتابشناسی حافظ "، " نسخه های خطی قرن نهم" و "چشمه خورشید" و... را به انجام می رساند.
نظر شما