۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۵۸

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان :

استان زنجان ۱۶۱ شهید در عملیات بیت‌المقدس تقدیم نظام کرده است

استان زنجان ۱۶۱ شهید در عملیات بیت‌المقدس تقدیم نظام کرده است

زنجان-مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان گفت: استان زنجان ۱۶۱ شهید و ۲۰۵ جانباز در عملیات بیت‌المقدس تقدیم نظام کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از بنیاد شهید استان زنجان، علی کاظمی افزود: عملیات بیت المقدس توسط ارتش جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مدت ۲۲ روز به طول انجامید و منجر به آزادسازی خرمشهر پس از ۵۷۸ روز اشغال شد.

وی با بیان اینکه رزمندگان استان زنجان، حضور مؤثری در عملیات‌های مختلف هشت سال دفاع مقدس داشتند، تصریح کرد: عملیات بیت‌المقدس، یکی از مهمترین عملیات‌های نیروهای مسلح ایران در دوران دفاع مقدس به شمار می‌رود که ۱۰ اردیبهشت آغاز شد.

کاظمی به حضور رزمندگان پایتخت شور و شعور حسینی در عملیات رمضان نیز اشاره کرد و ادامه داد: عملیات رمضان همزمان با شب ۲۱ ماه مبارک رمضان و سالروز شهادت امام علی (ع) در ۲۳ تیر ماه سال ۶۱ و با رمز «یا صاحب‌الزمان ادرکنی» در منطقه عملیاتی شلمچه در شرق بصره آغاز شد و ۳۵ شهید و ۶۴ جانباز زنجانی متعلق به این عملیات هستند.

مدیرکل بنیاد شهید استان زنجان افزود: غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدا، برگزاری یادواره شهدای عملیات رمضان و بیت‌المقدس با همکاری هیئت‌های مذهبی در ایام ماه مبارک رمضان، دیدار با خانواده شهیدان و جانبازان حاضر در این ۲ عملیات از جمله مهم‌ترین برنامه‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان به مناسبت گرامیداشت سالروز عملیات‌های رمضان و بیت‌المقدس و گرامیداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت، ایثار و پیروزی است.

کد خبر 4622826

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha