به گزارش خبرنگار مهر، اولین کارگروه فرش دستباف استان قزوین ظهر پنجشنبه با حضور فرشته دستپاک رئیس مرکز ملی فرش ایران، زاهدی استاندار، حمیده زرآبادی نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی، سعید نبیل رئیس سازمان صمت استان، مهدی بخشنده رئیس اتاق بازرگانی قزوین، خارکن رئیس اتحادیه فرش دستباف استان، صدیقه ربیعی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری، تشکل ها و فعالان فرش دست بافت در استانداری قزوین برگزار شد.
مهدی بخشنده در این جلسه اظهارداشت: با ظرفیت که در استان قزوین در بخش خصوصی وجود دارد می توانیم با تعامل و هم فکری بسیاری از مشکلات حوزه تولید را برطرف کنیم.
وی بیان کرد: فرش قزوین جایگاه درخشانی در گذشته داشته و امروز هم اگر عزم دولت حمایت جدی از این صنعت باشد می توانیم موانع پیش روی بافندگان و صنعتگران را برداریم.
رئیس اتاق بازرگانی قزوین تصریح کرد: درکمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی کارهای خوبی صورت گرفته و در صورت همکاری مشترک می توانیم چالش های فرش دستبافت را در این کمیته مورد بررسی قرار دهیم.
این فعال اقتصادی یادآورشد: در حال حاضر با اقدامات خوب انجام شده شاهد حضور روزانه گردشگران در شهر قزوین هستیم و فرش دستباف می تواند سوعات و هدیه و صنایع دستی ارزشمندی برای این میهمانان باشد اما باید تسهیلات لازم برای معرفی فرش و خرید آسان و ارزان آن مهیا شود.
بخشنده گفت: دادن هدایای فرش دست باف در همایش های ملی و بین المللی، راه اندازی بازارچه های صنایع دستی و عرضه فرش در نقاط مختلف استان بویژه مناطق گردشگری می تواند به رونق این هنر و صنعت کمک کند.
رئیس اتاق بازرگانی قزوین اظهارداشت: آمادگی کامل داریم با تشکیل کمیته ویژه فرش در اتاق بازرگانی مسائل و مشکلات فعالان این عرصه را در شورای گفتگو نیز مطرح کرده و دنبال راهکار حل آنها باشیم.
نظر شما