پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۲:۴۶

التیامی بر داغ پرواز ۶۵۵

پرچم متبرک حریم رضوی (ع) در منزل خانواده شهدای ایرباس ایرانی

پرچم متبرک حریم رضوی (ع) در منزل خانواده شهدای ایرباس ایرانی

همزمان با سالروز حمله ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایرانی خادمان حرم حضرت‌ رضا علیه‌السلام در قالب کاروان‌های زیرسایه‌خورشید به دیدار خانواده یکی از شهدای این جنایت رفتند.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با سالروز حمله ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایرانی خادمان حرم حضرت‌رضا علیه‌السلام در قالب کاروان‌های زیرسایه‌خورشید به دیدار خانواده یکی از شهدای این جنایت رفتند.

از تهران برخاست، با ۲۹۰ نفر سرنشین، ۴۶ مسافر خارجی و ۶۶ کودک، بین راه در بندرعباس توقف کرد. دوباره به راه افتاد. از ارتفاع ۱۲ هزار پایی، خلیج فارس ابهتی دیگر داشت. یکی در حال استراحت، دیگری در حال مطالعه، کودکان خسته از سفر ولی خوشحال از اینکه دیگر فاصله‌ای تا مقصد نیست و به زودی بر زمین می‌نشینند. ناگهان دو موشک بین دریا و آسمان قبل از فرود هواپیما به زمین، مسافرانش را آسمانی کرد.

آن روزها بسیار وحشتناک و دلخراش برای مردمان آن زمانه بود اما امروز قصه‌ای تلخ برای مردم این سرزمین شده است.

نیروی دریایی ایالات متحده و از همه مهم‌تر رونالد ریگان رئیس جمهور وقت امریکا و خدمه ناو وینسس قاتلان اصلی این مسافران بودند.

دولت آمریکا دیه قربانیان را پرداخت کرد اما مسئولیت حادثه را نپذیرفت و هیچکدام از خدمه ناو وینسس محکوم نشدند حتی ویلیام راجرز فرمانده ناو جنگی آمریکا در پایان خدمت خود مدال شجاعت گرفت و به درجات بالاتر ارتقاء یافت.

واقعه دردناک دهه شصت و قصه تلخ دهه ۹۰ هنوز یادآور جنایت آمریکاست، اگر چه بعد از ۳۱ سال مدافعان این مرز و بوم پهباد جاسوسی آنها را در همان خلیج فارس مورد هدف قرار دادند اما مردمان این مرز و بوم و به خصوص خانواده شهدای این حادثه تروریستی همچنان خاطرات غم انگیز و تلخ آن دوران را به یاد دارند.

دیدار با خانواده شهدا و دلجویی از آنان همواره مورد تاکید بزرگان این مرز و بوم بود است. کاروان های زیر سایه خورشید نیز در این روزهای متقارن با این حادثه فرصت را غنیمت شمرده و با حضور در منزل یکی از قربانیان این حادثه یاد آنها را گرامی داشتند.

دیداری که میزبان اصلی‌اش انگار خود شهید حادثه بوده است. همسر شهید پیش از اطلاع از تشرف میهمانان توس به منزلش، خانه را مهیای میهمان می‌کند میهمانانی ویژه. بسیار خرسند و شادمان است می‌گوید شب قبل از آمدن شما همسرم را در خواب دیدم او من را به حضور میهمانانی ویژه بشارت داد و امروز میزبان قدوم سفیران بارگاه منور رضوی هستم.

کد خبر 4659992

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha