به گزارش خبرنگار مهر، علی باقری مدیر کل اروپای مرکزی و شمالی وزارت امور خارجه کشورمان عصرامروزدر کنفرانس خبری مشترک با اوربان آهلین نایب رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان سوئد که با حضور سفرای ایران در سوئد و سوئد در ایران به مناسبت آزادی دو تبعه سوئدی برگزار شد تاکید کرد : آزادی این دو تن نمادی از رویکرد حقوق بشری جمهوری اسلامی ایران است.
وی با یادآوری اقدام غیر قانونی این دو تبعه سوئدی افزود: این دو شهروند سوئدی به دلیل انجام اعمال غیر قانونی در حوزه ای در آن کار می کردند توسط نیروهای انتظامی ما دستگیر و پس از طی مراحل قانونی قضایی به دو سال زندان محکوم شدند.
باقری با اشاره به پیگیری هایی که رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان سوئد و خانواده های این دو شهروند سوئدی برای آزادی آنها انجام داده اند ادامه داد: چند ماه قبل خانواده این دو فرد با ارسال نامه ای به ایران خواستار عفو این دو نفر شدند و پس از آن و طی مراحل قانونی با توجه به رویکرد جمهوری اسلامی ایران در عرصه حقوق بشر و نمایش حسن نیت و حسن نظر ایران و با توجه به گذشت یک سال از دوران محکومیت این افراد دستگاه قضایی آنها را مورد عفو قرار داد.
این مقام وزارت خارجه کشورمان، با بیان اینکه امروز دو تبعه سوئدی به سفیر این کشور در تهران تحویل داده شدند تاکید کرد: رویکرد حقوق بشری جمهوری اسلامی ایران در تمامی زمینه ها برای کسانی که به این قبیل مباحث آشنا هستند کاملا واضح است؛ این دو نفر در حالی که زندانی جمهوری اسلامی ایران بودند سال گذشته توانستند با پذیرش درخواست مقامات قضایی ایران با خانواده های خود که به کشور ما آمده بودند دیدار کنند.
وی همچنین هر گونه ارتباط آزادی این دو نفر با موضوع هسته ای کشورمان را منتفی دانست و خاطر نشان کرد: بحث هسته ای ما روند دیگری دارد و موضوعی جدای از نگاه جمهوری اسلامی ایران به حقوق بشر است ضمن آنکه جز رویکرد رحمت آمیز ایران هیچ دلیل دیگری موجب آزادی این افراد نشده است.
نظر شما