پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ شهریور ۱۳۹۸، ۱۰:۵۷

مدیرکل فنی و حرفه‌ای بوشهر:

طرح‌ کارآفرینی مهارت‌بنیان در کارگاه‌های استان بوشهر اجرا می‌شود

طرح‌ کارآفرینی مهارت‌بنیان در کارگاه‌های استان بوشهر اجرا می‌شود

بوشهر - مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای بوشهر گفت: طرح‌ کارآفرینی مهارت‌بنیان در کارگاه‌های استان بوشهر اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دراهکی صبح یکشنبه در نشست برنامه ریزی توسعه آموزش‌های مهارتی در استان بوشهر اظهار داشت: توسعه اشتغال و کاهش میزان بیکاری نیازمند گسترش مهارت‌آموزی و حرکت در مسیر افزایش مهارت‌ها است.

وی فقر مهارتی را یکی از مهمترین دلایل بیکاری دانست و ادامه داد: ۷۰ درصد از شاغلین جامعه بدون داشتن مدرک تحصیلی خاص و با داشتن مهارت مشغول به کار هستند و ۳۰ درصد افراد شاغل دارای مدرک تحصیلی عالی هستند.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای بوشهر با اشاره به اهمیت روزافزون مهارت‌آموزی خاطرنشان کرد: رویکردهای سنتی حاکم بر کار و اشتغال تغییر کرده است و فناوری‌های نوین بر روند اشتغال تأثیر گذاشته است.

وی با اشاره به پیچیدگی‌های انتقال مهارت به نیروی انسانی با ظهور و بروز تکنولوژی‌های نوین، اضافه کرد: آموزش‌های نوین در حوزه کسب و کارهای موبایلی و انیمیشن سازی در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر ارائه می‌شود.

دراهکی با بیان اینکه افزایش مهارت‌های فردی و تخصصی باعث ارتقای کیفیت محصول و تولید می‌شود، تصریح کرد: در استان بوشهر، آموزش‌های مهارتی بر اساس نیاز صنایع استان و بازار کار ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه آموزش‌های مهارت بنیان از الگوهای جدید آموزش فنی و حرفه‌ای است، اضافه کرد: سرمایه گذاران مهارتی می‌توانند با استفاده از فضای مازاد، مهارت آموزی را توسعه دهند و زمینه اشتغال جوانان را فراهم کنند.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای بوشهر با اشاره به حرکت در مسیر کار آفرینی مهارت بنیان در کارگاه‌های استان بوشهر در سال جاری افزود: در حوزه‌های مختلف از جمله کسب و کارهای موبایلی آموزش‌های لازم ارائه می‌شود.

کد خبر 4714123

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha